Aerobicmania SUNDAY v Brně

Aerobicmania SUNDAY v Brně

První srpnovou sobotu se uskutečnil tradiční letní Sun day aerobicmania plný mezinárodních i tuzemských prezentérů. I přes tropické počasí bylo možné strávit v útulných prostorách Univerzitního campusu v Brně skvěle lekce plné energie a inspirace.

Cvičilo se ve dvou sálech, takže učástníci si mohli vybírat z velké množství tanečních, aerobických, posilovacích či protahovacích lekcí.

V campusu zářily nejen účastnice akce, ale také top hvězdy aerobiku - exkluzivní prezentér Orazio Battiato předvedl total body workout, Milan Ondruš opět exceloval s dance M.O.ves a tentokrát měl i lekci funkčního tréninku FACTS, kde dal všem řádně do těla. Roman Ondrášek a Lenka Velínská se předvedli v tanečním double s lekcí Summer dance. Jejich hodina byla energická, zábavná, jedním slovem famózní. Výrazy ve tvářích všech přítomných vytvořily úžasnou atmosféru.

Po celý den se mohly účastnice posilnit na stánku NUTREND, kde všichni získali odborné poradenství ohledně spalovačů a pitného režimu a také vhodných svačin během dne.

"Velmi děkujeme za vaši podporu ve formě pitného režimu NUTREND AQUA SPORT 750ml. V takových vedrech se po vodě doslova slehla zem. Velmi si vážím naší spolupráce," vzkazuje pořadatel celého kongresu Roman Ondrášek.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena