Belgie fandila CrossFitu

Belgie fandila CrossFitu

Brusel zažil před pár dny velkolepou evropskou CrossFitovou soutěž s názvem Belgian Throwdown, kdy jednotlivci ve tříkolové videokvalifikaci bojovali o TOP 80 startovních pozic. Do hlavní soutěže se kvalifikovali dva atleti týmu Spartans Big One Fitness Brno, který sponzoruje společnost NUTREND – Jiří Chromec a Michal Velkov.

Jirka a Michal si přijeli do Bruselu pro velmi cenné evropské soutěžní zkušenosti a s chutí ze sebe v hlavní soutěži vydat maximum! V samotném závodě se výborně umístil Jiří Chromec, který obsadil skvělé 5. místo!

Oba atleti hodnotili Belgian Throwdown 2014 jako úžasnou zkušenost a možnost soutěžit bok po boku s několika elitními evropskými atlety a tedy i vidět, kam by výkonnost měla směřovat. Organizace soutěže byla skvělá, podmínky pro sportovce též.

Členy Spartans Big One Fitness Brno nyní čeká největší závod, který proběhne v ČR. Jde o dvoudenní evropské klání Czech Beast Challenge 2014, konající se v Ústí nad Orlicí ve dnech 30. 8. – 31. 8. 2014. Z našich atletů Spartans se do hlavního závodu přes tříkolovou kvalifikaci nominovali Michal Velkov, Jiří Chromec a Martin Okurek. Přejeme jim úspěch a držíme pěsti!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena