BODYPOWER 2016 BYL VELKÝ ZÁŽITEK!

BODYPOWER 2016 BYL VELKÝ ZÁŽITEK!

Celý Nutrend team vyrazil na světově uznávaný veletrh BodyPower 2016, do anglického Birminghamu. Veletrh měl skvělou atmosféru nejen na našem stánku, ale i celkově. Přivezli jsme nové produkty a naše sportovce, kteří byli v jednom kole. Focení, pózování, skvělá zábava a dokonce i tanec.

V dubnu jsme s velkým úspěchem představili nový design kompletní řady bodybuilding / fitness na mezinárodním veletrhu FIBO Power v Kolíně nad Rýnem. I v Anglii měl design skvělou odezvu a navíc měli návštěvníci možnost ochutnat novou řadu světově uznávaných proteinových tyčinek Excelent, určenou pro letní olympijské hry v RIU.

Za jeden měsíc po uvedení se staly nejprodávanějšími mezi našimi zákazníky. Zamilovali si příchutě brazilská káva, brazilské ovoce curuba a čokoláda kokos. Nový design a vylepšení ingrediencí získaly Whey amino 10 000, kde jsou nově menší a lépe stravitelné tablety, BCAA 4:1:1 a anabolizér ZMA, který prodělal změnu receptury a nově obsahuje více účinných látek.

Atleti z celé Evropy jsou součástí našeho teamu už dlouho. V Anglii zářili Martin Mester, Benjamin Radic, Michelle Heutz, Michal Kulstejn a naše nová posila Evelien Ellen. Všichni se fotili, podepisovali fotky a někteří fanoušci byli tak nadšeni, že požadovali autogram i na holé tělo. Společně se všemi návštěvníky jsme se bavili až do konce show a potvrdilo se, že NUTREND na BodyPower patří.

Chceme poděkovat všem fanouškům, návštěvníkům a obchodním partnerům za to, že byli součástí našeho stánku a věřím, že se uvidíme na dalším veletrhu v Evropě nebo příští rok na BodyPower 2017.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena