Buggyra připravena na Dakar!

Buggyra připravena na Dakar!

Dakarský speciál týmu Tatra Buggyra Racing vyrazil na Dakar 2015 z Václavského náměstí, kde tento týden proběhla tisková konference. Společnost NUTREND, která je dlouholetým partnerem Buggyry, drží našim jezdcům pěsti a přeje jim pevné nervy!

Sedmatřicátý ročník rallye Dakar odstartuje 3. ledna slavnostním startem v Buenos Aires a cíl ve stejném městě proběhne 17. ledna. Na posádky čeká přes 9.000 kilometrů, ovšem přesná trasa a seznam přihlášených posádek zveřejní organizátor na tiskové konferenci v Paříži 19. listopadu.

„Poděkovat chci všem partnerům. Jedeme do jižní Ameriky psát příběh, protože Dakar je velká událost. Proto nás těší spolupráce s ministerstvem pro místní rozvoj a organizací CzechTourism. Jsme pyšní, že logem Czech Republic – Land of stories, budeme hájit barvy České republiky,“ řekl manažer týmu Jan Kalivoda.

Dakarský speciál se od konce letošního Dakaru držel přesně daného testovacího programu, při kterém najel tisíce kilometrů. „V podstatě se dá říci, že jsme vše vylepšili. Máme výkonnější motor, rychlejší řazení, auto se lépe ovládá a mimo posunu výkonnosti je také spolehlivější. Kvůli vývoji jsme sice obětovali některé závody, které jeli naši soupeři, ale věříme, že je naše volba správná," je přesvědčen technický ředitel týmu Buggyra Robin Dolejš.

Největší zájem byl samozřejmě o jezdce Tatry 815 Buggyra se startovním číslem 506. Kolomý věří, že mu právě toto číslo přinese na letošním Dakaru štěstí. „Válku Kamazům vyhlašujeme každý rok,“ říká s úsměvem Martin Kolomý a pokračuje: „Pokaždé chceme bojovat vpředu, to je jasné, ale mimo spolehlivého a výkonného vozu potřebujeme také profesionální tým a partu dobrých lidí, kterou v Buggyře máme. Potřebné je také štěstí a tímto bych chtěl poděkovat všem, co na nás myslí,“ dodal Kolomý, který na Václavském náměstí s Tatrou driftoval a symbolicky odjel rovnou do přístavu.

V rámci uskupení Buggyra Dakar Forces se uskuteční 8. prosince exhibiční hokejový zápas v Roudnici nad Labem, kde se představí mimo jiné Martin Kolomý, bratři Kiliáni, členové týmu a známé osobnosti.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena