Buggyra závodila v Belgii

Buggyra závodila v Belgii

Ve druhé sobotní jízdě dokázal na belgickém Zolderu vybojovat Adam Lacko třetí pozici. David Vršecký startoval do závodu po výpadku v první jízdě až ze sedmnácté pozice a v cíli bral body za sedmé místo. Tým Buggyra, sponzorovaný společností NUTREND, vybojoval druhé místo v poháru konstruktérů.

„Auto dnes fungovalo parádně. Byla to ve druhé jízdě přetlačovaná s Reinertem, ale nakonec je z toho třetí místo a druhá pozice mezi týmy,“ uvedl po závodě šťastný Lacko. Člen NUTREND Teamu David Vršecký neměl situaci jednoduchou, když po odstoupení v první jízdě startoval až jako sedmnáctý. Během prvního kola byl už dvanáctý a brzy se dostal na sedmé místo. Chybělo málo a David by se začal přetahovanou o další pozici. „V první závodní jízdě to nevyšlo, ale teď jsem si pěkně zazávodil. Předjel jsem deset soupeřů a ke konci jsem pomýšlel ještě na šestého Reinerta, ovšem na předjetí už nezbyl čas,“ uvedl Vršecký, který ve druhé jízdě tento víkend poprvé bodoval.

O českou hymnu se na závěr belgického víkendu postaral Adam Lacko, který dovedl v dramatickém závodě svoji růžovou Buggyru pod šachovnicový praporek jako první. Vršecký byl i přes zdravotní problémy dvakrát pátý.
„Upřímně jsem rád, že je to za námi. Celý víkend byl pro mě trápením a těším se domů do postele, abych se dal do pořádku. Teď jsem toho nemohl moc dělat. Přede mnou se jezdci dostali do kontaktu a já tak ztratil,“ dodal smířeně David.
V průběžném pořadí si Lacko s přehledem pohlídal čtvrtou pozici a Vršecký, který v sobotu ztratil pátou příčku, ji v neděli vybojoval opět nazpět. Tým Buggyra si nedělním vítězstvím v poháru konstruktérů pohlídal druhou pozici.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena