CARNITIN 100000 + SYNEPHRINE

CARNITIN 100000 + SYNEPHRINE

Když potřebujeme redukovat podkožní tukovou rezervu, je třeba zatnout zuby a začít se věnovat fyzické aktivitě. Abychom při sportu příliš netrpěli a redukce tuku byla účinná, bude vhodné použít pomocníky ve formě spalovačů a podpořit jinak pomalou redukci tuku.

Jedním z poměrně známých pomocníků je látka karnitin. Tato látka se přirozeně vyskytuje v organismu a správně fungující lidské tělo si ji samo dokáže vyrobit za přítomnosti aminokyselin L-lysin a L-methionin, dále vitamínu C, niacinu a pyridoxinu a také železa. Vlivem stresu, pravidelné či náročnější fyzické aktivity nebo dietní chyby však může dojít k jeho nedostatku a tento deficit je pak pociťován jako únava a vyčerpání. Z výše uvedených důvodů je prospěšné tuto látku do těla doplňovat a to nejen ve vztahu k fyzické aktivitě.

Společnost Nutrend vám přináší karnitinovou nálož ve velice účinné formě karnitinu. Jedná se o produkt CARNITIN 100 000, který je na trhu v litrovém balení a třech různých příchutích. Vybírat můžete mezi citronovou, pomerančovou či višňovou.

Aby bylo spalování tuků ještě efektivnější, lze zvýšit účinnost karnitinu dalším aktivním pomocníkem, jako je například synephrin. Tento alkaloid se přirozeně vyskytuje v některých rostlinách a jedním z nejhojnějších zdrojů jsou citrusové plody. Účinnost synephrinu byla již v minulosti hojně popsána a jeho efektivita spočívá v lepším prohřátí organismu (termogeneze) a díky tomu i účinnější redukci tuku. Obavy, které v minulosti kolovaly ohledně zvyšování krevního tlaku při podání synephrinu, byly vyvráceny. Jeho podání orální formou krevní tlak neovlivňuje a mohou jej tedy použít i lidé, kteří se léčí s hypertenzí.

Společnost Nutrend nabízí produkt SYNEPHRINE ve formě kapslí, kdy každá kapsle obsahuje 10 mg čistého synephrinu a to je maximální povolená dávka dle naší legislativy. Celé balení pak obsahuje 60 kapslí.

Kombinace synefrinu s karnitinem je velmi účinná a pomůže sportovcům zdolat i náročnější aktivity jak venku, tak ve fitcentrech.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena