České finále TIPGAMES MISS AEROBIK v Olomouci

České finále TIPGAMES MISS AEROBIK v Olomouci

Od ledna 2015 probíhala po celé České republice regionální kola, ze kterých postoupilo 100 semifinalistek ve dvou věkových kategoriích, Miss 18-28 let a MiniMiss 6-9 let.

Dne 13.6. se konalo České finále Tipsport MISS AEROBIK v prostorách NH Collection Olomouc congress za přítomnosti kamer České televize.
Dívky čekala společná disciplína v aerobiku vedená lektorem Jiřím Gruntorádem, dále individuální ukázka sportovního aerobiku, konverzace s moderátorem Petrem Vojnarem a v neposlední řadě promenáda v plavkách. V odborné porotě zasedla sportovní moderátorka Barbora Černošková a také dosud úřadující Česko-slovenská Tipsport MISS AEROBIC 2014 Petra Tomková.

Výživovým partnerem této akce se stala společnost NUTREND, která zajistila všem soutěžícím pitný režim NUTREND Aqua Sport 750 ml a také tyčinky z řady active lifestyle - Denuts, Mixli, Street XL a Wellness oats cake. Společnost NUTREND se také postarala o krásné ceny pro vítězky kategorie Miss a MiniMiss.

Pořadatelka soutěže Denisa Všetíčková vyjádřila velké díky za podporu: „Hlavním cílem projektu Česko-Slovenské Miss Aerobic je propagování zdravého životního stylu napříč všemi věkovými kategoriemi. Touto filozofií se řídí také společnost NUTREND, proto si myslím, že dochází ke skvělému vzájemnému spojení.”

Vítězkou v kategorii Miss 18-28 let se stala Eva Kubalová, v kategorii MiniMiss 6-9 let vyrála olomoucká rodačka Eliška Křesinová.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena