Chybí vám energie při tréninku?

Chybí vám energie při tréninku?

Chcete zažít opravdovou sílu a skvělý výkon po celou délku cvičení? Tak teď zbystřete pozornost!

Z laboratoře společnosti Nutrend přichází úplně nový produkt, který v našem portfoliu doposud chyběl. Je zcela jedno, zda se věnujete silové aktivitě, nebo preferujete spíše vytrvalostní výkon. Máme pro všechny sportovce zdroj nové síly, nové energie a hlavně skvělého pocitu z vykonaného tréninku.

Tento předpokládaný nový lídr mezi produkty, v sobě nese mimořádnou směs účinných látek pro adaptaci těla na náročnou fyzickou zátěž. Kombinace obsažených látek dokáže ideálně stimulovat mysl a oddálit pálení v pracujícím svalstvu. Na rozdíl od jiných produktů podobného charakteru dodává energii po celou délku aktivity a dokonce i v případě, že aktivita přesahuje 120 minut. Tento produkt před vámi úspěšně otestovali naši i zahraniční sportovci, a to nejen z teamu Nutrend. Díky jejich mimořádně kladné reakci a současnému zájmu o další používání tohoto produktu si vám dovolujeme s hrdostí představit nový pre-workout, který přichází na trh pod názvem N1.

Většina účinných látek v N1 dosahuje maxima, které povoluje legislativa. Přesto produkt N1 pre-workout svou kombinací účinných látek sportovcovo tělo nestresuje, ale právě naopak prohlubuje jeho fyzický výkon, zvyšuje intenzitu cvičení a oddaluje vnímání fyzické námahy. Mezi účinnými látkami zde nalezneme dva druhy kreatinu, beta-alanin, citrulin malát, arginin alfa-ketoglutarát, kofein, L-tyrosin, vitamín C, DMAE (dimethylaminoethanol) a Bioperin.

Napříč všemi sporty (a CROSS ALL FITNESS) se nalezne uplatnění tohoto produktu a spolu s NUTREND Teamem se těšíme na to, jak vás jeho účinek překvapí.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena