Cyklistický maraton pod křídly letadel

Cyklistický maraton pod křídly letadel

Na vrchlabské letiště se první prázdninovou sobotu sletělo kromě desítky malých letadel a větroňů i přes 1300 letců na strojích šlapacích, aby letěli s větrem o závod. Rychlostní souboj by možná vyhrála letadla, ten početní však určitě ne.

Krkonošský závod potvrdil, že v rámci populární série Kolo pro život patří mezi těmi horskými k nejoblíbenějším a na start si opět našlo cestu o 200 závodníků více než v loňském roce. Společnost NUTREND byla partnerem akce a na místě měla dokonce 2 stánky - tradiční ENDURO a nově i stánek Active lifestyle. Oba byly neustále v obležení a návštěvníci i závodníci si nemohli produkty NUTREND vynachválit!

Skoro 400 malých závodníků neodradily ani ranní dešťové přeháňky a odpoledne už jim za odměnu svítilo sluníčko na ostatní hrátky a zábavu v areálu. Milým zpestřením byla dopolední autogramiáda úspěšného olympionika Ondřeje Synka. Podepisoval se i na trička Česko sportuje, které na tento závod dodal Český olympijský výbor. Ten poskytl seriálu Kolo pro život oficiální záštitu.

V horském terénu se opět potvrdilo, že když s výjezdy pomůže lanovka, horskou trasu přes 30 km zvládnou i celé rodiny s dětmi. Krásné pohledy na území Krkonošského národního parku, kam se normální člověk na kole neodváží a jízdu lanovkami na Žalý a Pláně si užilo přes 230 cyklistů. Třikrát tolik jich startovalo na závodních trasách B a C.

Na hlavní trase B, která měřila 50 kilometrů a měla převýšení 1801 metrů, se mezi muži poprvé radovala stáj Ivar CS - Author. Sedmý díl seriálu Kolo pro život Vrchlabí - Špindl Tour Škoda Auto zcela suverénně vyhrál Jan Strož (Ivar CS - Author), který má v posledních závodech skvělou formu, před Martinem Splítkem (CS Specialized HK) a týmovým kolegou Václavem Ježkem, který prohrál boj o stříbro na cílové pásce. Na padesátikilometrové trati byla mezi ženami nejrychlejší Denisa Stodůlková (Česká spořitelna Specialized). Honza Strož naplno využil nepřítomnosti dvou elitních borců České spořitelny Specialized - Pavla Boudného a Matouše Ulmana, ale i Jirky Hudečka (Symbio+ Cannondale), kteří do Vrchlabí nedorazili.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena