Daruj zájezd do Miami za Jardou Jágrem!

Daruj zájezd do Miami za Jardou Jágrem!

Nominuj rytíře svého sportu a získej pro něj zájezd do Miami na zápas Jaromíra Jágra! Součástí je i osobní pozápasové setkání s touto hokejovou legendou.

Aktualizováno:
Vzhledem k dřívějšímu termínu zápasu Floridy Panthers jsme z organizačních důvodů změnili termín konce soutěže z 31.3. na 10.3. 2017. Už jste našli svého rytíře sportu? Nepropásněte tuto exkluzivní příležitost obdarovat ho zájezdem do Miami na zápas Florida Pathers vs. Montreal Canadiens a osobním setkáním s legendou světového sportu Jaromírem Jágrem!

Máš ve svém okolí někoho, kdo tě výrazně ovlivnil ve tvé sportovní kariéře, nasměroval tě správným směrem, posunul tě vpřed, když ti už nikdo nevěřil? Někoho, jehož morální hodnoty, oddanost sportu a smysl pro fair play můžou být příkladem pro ostatní? Nyní máš příležitost mu poděkovat a obdarovat ho setkání se skutečným rytířem světového sportu, Jaromírem Jágrem!

Protože darovat je zkrátka víc, než být obdarován, připravil NUTREND pro své klubové členy unikátní příležitost poděkování těm, kteří vždycky nestojí ve světlech reflektorů. Jak na to?

Natoč video, ve kterém nám představíš RYTÍŘE SVÉHO SPORTU, člověka, který dokázal motivovat ke sportovním úspěchům nejen tebe, ale svou oddaností sportu byl příkladem i pro své okolí. Odborná porota ve spolupráci s Jaromírem Jágrem potom vybere jednoho RYTÍŘE, který na přelomu dubna a května poletí do Miami na hokejový zápas Floridy Panthers a především získá možnost pozápasového osobního setkání s Jaromírem Jágrem.

Pravidla soutěže:

  1. Staň se členem klubu NUTREND. Registraci je možno provést při nákupu v prodejnách NUTREND stores, nebo se můžete zaregistrovat online.
  2. Natoč video, ve kterém nominuješ jednu osobu, která tě svou oddaností ke sportu a fair play přístupem dokázala natolik motivovat a ovlivnit tvou sportovní kariéru, že si podle tebe zaslouží získat zájezd do Miami za legendou a pravým rytířem svého sportu, Jaromírem Jágrem.
  3. Video nahrajte na náš facebookový profil nutrend.endurance s hashtagem #RYTIRSPORTU
  4. Odborná porota ve spolupráci s Jaromírem Jágrem poté vybere vítězný klip, kde nominovaná osoba získá zájezd do Miami na zápas Florida Panthers vs. Montreal Canadiens včetně pozápasového setkání s Jaromírem Jágrem. Termín zápasu je stanoven na 3. dubna 2017.
  5. Soutěžní videa přijímáme do 10. března 2017 do 13:00.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena