Dětské cyklistické závody „Hledá se vítěz“ ve finále

Dětské cyklistické závody „Hledá se vítěz“ ve finále

Minulá neděle patřila ve Vysokém Mýtě finále II. ročníku seriálu cyklistických závodů pro děti základních škol "Hledá se vítěz", které se uskutečnilo za podpory společnosti NUTREND.

Finálový závod byl kláním sportovně nejzdatnějších dětí, které se nominovaly z devíti nominačních závodů po celém Pardubickém kraji.

Samotného finále se zúčastnilo celkem 180 dětí. „S průběhem akce jsme spokojeni, zúčastnilo se ještě více dětí než minulý rok, počasí vyšlo na jedničku,“ říká ředitel závodu Vít Hospodka. „Je dobře, že děti chtějí sportovat. Když je bude cyklistika bavit, mají v našem regionu perfektní cyklistické vzory, jako jsou olympijský vítěz Jaroslav Kulhavý nebo mistr světa František Sisr. Je zde také několik oddílů, které pracují s mládeží. V Poličce, ve Vysokém Mýtě nebo v Holicích jsou kvalitní podmínky a zázemí pro začínající mladé cyklisty. Smyslem projektu Hledá se vítěz je najít nové děti a talenty a to se celkem daří. Během celého seriálu, kterého se zúčastnilo přes 1000 dětí, jsme objevili celou řadu mladých talentů,“ doplňuje Jan Hlásecký.

Doprovodným programem finále ve Vysokém Mýtě bylo také zaměření se na bezpečnou jízdu v provozu a znalost dopravních pravidel ve spolupráci s BESIPem a střediskem volného času Mikádo Vysoké Mýto.

Hostem finále byl mistr světa a reprezentant České republiky v cyklistice, rodák z Chocně, František Sisr, který společně se starostou Vysokého Mýta Miloslavem Souškem předával nejúspěšnějším závodníkům ceny. Záštitu nad touto akci převzal hejtman Pardubického kraje Martin Netolický.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena