DIET PROTEIN

DIET PROTEIN

Produkt od společnosti Nutrend a hned zaujal širokou veřejnost. Jedná se o dietní doplněk DIET PROTEIN, určený pro muže i ženy a který je předurčen jako částečná náhrada běžné stravy.

Díky obsahu čtyř zdrojů bílkoviny, které byly pečlivě vybrány, je u něj předpoklad vysoké biologické hodnoty a komplexního aminokyselinového spektra. Velkým benefitem tohoto produktu je fakt, že je mohou používat i sportovci s celiakií, protože se řadí mezi bezlepkové produkty.

Nejen širokospektrální bílkovina ale i složení sacharidů je v tomto produktu velmi zajímavé. Hlavní složkou je zde rezistentní škrob Hi-Maize®,který je přírodním zdrojem vlákniny. Vhodný druh a také vhodné množství vlákniny je důležité pro správnou činnost trávicího traktu.Vynikající složkou tohoto produktu je rozpustná vláknina inulin. Ta má v našich střevech prebiotický efekt.

Mezi další účinné látky je důležité uvést konjugovanou kyselinu linolovou (CLA). Tato patří mezi polynenasycené mastné kyseliny, je silným antioxidantem a pozitivně působí na hormon lipázu, která způsobuje zvýšenou redukci tělesné tukové tkáně.

Produkt DIET PROTEIN obsahuje široké spektrum vitamínů a můžete jím nahradit některá denní jídla a díky tomu kontrolovat přísun živin do organismu. Jeho nejvhodnější použití je v dopoledních hodinách, jako forma svačiny nebo večer, jako poslední denní jídlo.

Tento produkt si můžeme vybrat v příchutích: banán, čokoláda, jahoda a ledová káva. Vyráběn je v gramáži 560g. DIET PROTEIN úspěšně nahradil svého předchůdce T-MEAL FRUITY. .

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena