Druhý ročník Junior cupu odstartoval

Druhý ročník Junior cupu odstartoval

V Náměšti nad Oslavou poprvé usedli účastníci druhého ročníku Nutrend Junior Cupu do vozů VW Lupo GTI a postarali se o velmi pěkné souboje.

V sobotu i v neděli se závodilo na suché trati, která však byla velmi studená. V neděli pak ručička teploměru vystoupala o něco výš a asfalt částečně ohřívalo slunce. Sobotní druhý trénink bohužel znamenal stopku ještě před startem pro Michala Kozlanského, na jehož Lupu praskla poloosa a došlo i k poškození náboje. Nicméně díky svolení ředitele závodu i sportovních komisařů mohl pokračovat po celý zbytek víkendu jako střídající jezdec na vozidle Pavla Malého.

Již sobotní závod napověděl, že o vítězství se „porvou“ Pavel Malý s Michalem Kozlanským. V sobotu byl v součtu jízd úspěšnější šternberský Pavel Malý o necelé 2 sekundy, v neděli se však situace obrátila a nováček Junior Cupu Michal Kozlanský ze Zábřehu dokázal Malého o necelou sekundu porazit. Poměrně těsný souboj se pak odehrál i o bronzovou příčku, kdy po oba dny byl úspěšnější Richard Nováček. V sobotu porazil „Faňu“ Gruntoráda o 1,42 sekundy, v neděli pak byl rozdíl mezi jezdci o něco větší, jelikož „Faňa“ v první jízdě udělal jezdeckou chybu a ztratil na soupeře 6 sekund.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena