Enduro série Molveno – Paganella

Enduro série Molveno – Paganella

První kolo Alpine Enduro série se konala v italské oblasti Molveno – Paganella.

Celý závod se odehrával na kopcích v oblasti Molveno-Paganella a nabízel závodníkům úžasné pohledy nejen na ledovcové jezero Lago di Molveno, ale dokonce i pohled na nedaleko vzdálené Lago di Garda.Místní traily byly namotané ve vysokohorském prostředí, v podstatě start jednotlivých erzet byl ve výšce 2000 metrech nad mořem. Počasí závodním tentokrát přálo a bylo slunečno po celý víkend.

"Tento formát závodu se mi líbí. Dva dny závodění + prolog a jeden den na trénink. Takže vlastně není možné natrénovat koplet erzety a něco musíte jet “na oči”.

Erzety byly hodně technické, ale nechyběla ani místa s úžasným flow, switchbacky a velmi nepříjemné kořenové pasáže. Během víkendu díky hodně technicky náročným erzetám mělo několik dobrých riderů technické problémy. Největší favorit Gusti Wildhaber dojížděl čtvrtou erzetu na prázdném kole a já jsem v páte erzetě utrhl přehazovačku, takže jsem střídal běh s jízdou na kole. Nakonec po osmi měřených erzetách to dalo celkové první místo.

Celý závodní víkend jsem v průběhu dne bral energii z Endurance Bar a Turbo Efect Shot když jsem potřeboval nakopnout před měřenou erzetou.”

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena