Energetický stimulant s ochranou svalů

Energetický stimulant s ochranou svalů

Bolí vás svaly? Musíte ráno vstávat, čeká vás tvrdý trénink a už nemáte energii? Našli jste řešení: COMPRESS BRUTUS.

Absolutní jednička mezi stimulanty na současném trhu z unikátní produktové řady COMPRESS EXPAND.

COMPRESS BRUTUS má jedinečné složení a obsah vybraných stimulujících látek, že se mu nevyrovná žádný jiný stimulant na trhu. Díky vysoce funkční kombinaci stimulujících látek a práškového L-Tyrosinu se vám dostává do rukou „bomba“, která vás nenechá usnout.

COMPRESS BRUTUS je suplement nové generace, který vám nedovolí být unavení, vrátí vám motivaci a chuť do tréninku. S novým simulantem dostane váš trénink nový rozměr.

COMPRESS BRUTUS překračuje hranice „běžných“ simulantů. Nejen že působí na potlačení únavy (obsahuje vysoké množství stimulujících látek), ale zároveň dodává vyčerpanému organismu nezbytnou dávku energie (11 g sacharidů v dávce). Obsahuje vybrané stimulující látky jako jsou např. kofein, taruin, synefrin, které jsou získávány z rostlin jako standardizované extrakty, tzn. je u nich 100 % zaručena vysoká biologická hodnota a efektivní využitelnost organismem. Díky unikátní kombinaci vybraných látek, která byl vytvořena s ohledem na potřeby extrémně zatěžovaného organismu, je zabezpečena dlouhodobá stimulace a to až 12 hodin. Ale to není zdaleka všechno! COMPRESS BRUTUS jako jediný ze stimulantů na současném trhu obsahuje nejen přídavek vitaminů skupiny B a C, ale je obohacen i o práškový L-Tyrosin, který je připraven odděleně ve speciálním dvoukomorovém vršku. L-Tyrosin je neesenciální aminokyselina, která pomáhá organismu zvládat extrémní stresové situace, protože L-Tyrosin je prekrusorem stresových hormonů tzv. katecholaminů.

Výhodou dvoukomorového vršku je to, že k promíchání jednotlivých složek dojde až těsně před konzumací. Tím pádem se vám do rukou dostává vždy čerstvě připravený produkt s maximální využitelností.

Sledujte barvu!
To, že je stimulant připraven ke konzumaci poznáte tak, když se původně žlutá barva roztoku změní na červenou! Kontrolu můžete provést přes průhledný pruh na zadní straně produktu.

Proč právě L-Tyrosin?
Katecholaminy obecně připravují tělo na stres, mobilizují v těle energii – rozkládají např. tukovou tkáň. Ale jejich účinek na svalovou tkáň je přesně obrácený – mají v ní antikatabolický účinek! Jednoduše řečeno katecholaminy, potažmo L-Tyrosin, chrání svaly proti poškozování vlivem dlouhodobého stresu či nadměrné fyzické zátěže. Proto díky konzumaci COMPRESS BRUTUS před tréninkem zabezpečite ochranu svalové hmoty, která bývá tvrdým tréninkem devastována. Po použití COMPRESS BRUTUS ucítíte během tréninku příval energie a motivace.

Pozor, COMPRESS BRUTUS je určen jen pro extrémně zatěžovaný organismus.
Nadměrná únava může být způsobena ať už vlivem fyzického nebo psychického zatížení. Je-li organismus nadměrnému zatížení vystavován opětovně (intenzivní trénink, nadměrný stres v práci apod.), stává se organismus proti „běžným stimulantům“ imunní. Pokud i na vás „stimulanty nefungují“ dejte únavě vale a začněte používat COMPRESS BRUTUS.

Doporučené dávkování: maximálně jedno balení v průběhu dne, kdy ucítíte nedostatek energie, přicházející únavu, nedostatek vitality či odhodlání k tréninku. Pro efektivní stimulaci před tréninkem vypijte cca 30 minut před jeho začátkem, můžete vypít i na lačný žaludek. Ale pozor u senzitivních či vyhladovělých jedinců konzumace na lačný žaludek může způsobit enormně rychlé roztočení metabolismu a s tím související rychlý úbytek krevního cukru – hrozí hypoglykémie. Abyste těmto stavům předcházeli, popíjejte pravidelně v průběhu tréninku iontový nápoj s optimálním množstvím energie.
COMPRESS BRUTUS není určen pro osoby s onemocněním kardiovaskulárního systému a pro osoby trpící hypertenzí.

Kvůli maximálnímu nabuzení organismu nedoporučujeme konzumovat v pozdních odpoledních a večerních hodinách.

COMPRESS BRUTUS je první energetický stimulant s obsahem sypkého L-Tyrosinu, který nejen že znásobí účinnost simulantu, ale zároveň ochrání svalovou hmotu proti devastaci.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena