EXCELENT PROTEIN BAR DOUBLE – Dvojitý zásah výtečné chuti

EXCELENT PROTEIN BAR DOUBLE – Dvojitý zásah výtečné chuti

Co je nejlepší přítel kulturisty? Malý zázrak, od kterého vždycky dostanete co chcete? Pokaždé po ruce, když je zapotřebí? Zastyďte se, jestli vás napadlo cokoliv jiného než proteinová tyčinka.

Svět kulturistiky bez proteinových tyčinek by byl jako bojová umění bez Chucka Norrise. O dost chudší.

Ta hodina, kterou strávíte cvičením, je důležitá, ale pro výsledný efekt je stejně důležité, jak strávíte zbylých třiadvacet. Všichni, kdo si pravidelně tykají se železem vědí, jak důležité je zásobit svaly bílkovinami se železnou pravidelností. Taková důslednost je však v běžném životě docela nepraktická – často se delší dobu zdržujeme ve škole, na schůzích, na návštěvách a ve veřejných prostorách a vozit si sebou všude vlastní obědový vůz jaksi nelze. Naštěstí lze pohodlně doplňovat bílkoviny během dne, i když se vám klasické svačinky zajídají. Když si chcete pochutnat, spolehnout se na kvalitu a zároveň si pojistit nárůst svaloviny, můžete sáhnout pro proteinové tyčince EXCELENT PROTEIN BAR DOUBLE – dvojité porci proteinové dobroty, která se vleze do kapsy.

Každý cvičenec by si měl dopřát ten luxus smlsnout si na výtečné tyčince. Hodit starosti s přípravou za hlavu, protože se starali jiní – a to konkrétně nutriční vědci, kteří do vydatné proteinové cihly naskládali ty nejlepší ingredience, vykoupali ji v ovoci či oříšcích a zalili do čokolády. Někdo z nich si očividně řekl: Pojďme povýšit jednu z nejoblíbenějších proteinových tyčinek na chuťový zážitek. EXCELLENT PROTEIN BAR DOUBLE dodává energii a dokáže zasytit – a to 24 % kvalitních bílkovin s přídavkem vitamínů a bez průmyslově ztužených tuků. Její regenerační složka je navíc podepřená BCAA a L-glutaminem.

Dostupná ve dvou gramážích 40g a 80g, vyskytuje se v důmyslné kombinaci příchutí: čokoláda + nugát s brusinkami, mandle + pistácie s pistáciemi, citron a tvaroh + malina s brusinkami. Každá z nich chutná tak dobře jako pocit, který máte z vlastního těla, když jste mu dali zabrat a posunuli ho dál. Vzhledem k tomu, že supluje jídlo, není drahá. K tomu je maximálně účinná. Nemá žádné nároky na přípravu, abyste se mohli plně soustředit na to, na čem vám záleží. Tyčinka EXCELENT PROTEIN BAR DOUBLE je dvojitý zásah výtečné chuti plně hodný svého jména.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena