FAT BOY a série testů na Slovensku

FAT BOY a série testů na Slovensku

Buggyra zahájila plánovaný velký testovací program pro Dakar 2015. V drsných podmínkách rozsáhlého vojenského areálu ve slovenské Senici v uplynulých dnech proběhly úvodní ostré zkoušky závodní techniky, která po letošním ročníku nejtěžší dálkové soutěže světa doznala prvních úprav.

Cíl je jasný – vyvinout ještě odolnější a rychlejší speciál.

Tým TATRA BUGGYRA Racing se na letošním Dakaru musel potýkat s řadou komplikací. Z tohoto důvodu se ihned po návratu techniky rozjel v technologickém centru v Roudnici nad Labem dvousměnný provoz, aby se stejný scénář už nikdy neopakoval. "Máme spoustu informací z Dakaru, ale chceme si je ověřit a mít hlavně s čím porovnat dříve, než je nasadíme do závodu. Proto je potřeba je zkoušet ještě před repasí. Teď bude na programu analýza všech dat, která nás posune dál i při stavbě dalších závodních speciálů," hodnotil testování Ing. Robin Dolejš.

Člen NUTREND Teamu David Vršecký, kterého koncem března čeká první okruhové testování v Mostě, se jako konstruktér podílí i na stavbě dakarských vozů. Jeho testování ale bylo v ohrožení. "Nebylo mi úplně nejlépe, ale jsem rád, že jsem nakonec mohl dorazit. Je to samozřejmě úplně jiné než okruhy, ale ta úroveň a profesionální přístup nejen k technice, ale i k testování, se tomu čím dál více přibližuje. Jdeme správným směrem a to je důležité. Věřím, že to bude stejné i na okruzích. To se ostatně brzy ukáže," usmál se David Vršecký.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena