Fitness rok s Kubou - Leden

Fitness rok s Kubou - Leden

Lednový kruháč aneb jak se za pár desítek minut pěkně zapotit. Určitě jste už viděli náš lednový díl. Ráda bych Vám jej ale přiblížila ze svého subjektivního pohledu účastníka tréninku s Kubou.

Určitě jste už viděli náš lednový díl. Ráda bych Vám jej ale přiblížila ze svého subjektivního pohledu účastníka tréninku s Kubou. Na první pohled se cviky nemusí zdát tak náročné. Pár sklapovaček sem, výpady tam. Navíc vše vždy s vlastní vahou. Zkuste si ale mezi jednotlivé cviky přidat sprinty na místě, či mountain climbers a jiné srandy v co největší intenzitě a celý trénink dostává úplně jiný rozměr. 5 krát.

Dáváme si Carnitine 3000 shot abychom podpořili pálení kalorií, ale zároveň abychom se díky obsahu kofeinu a zeleného čaje na odpolední trénink pořádně probrali. No a jde se na to. Procvičení celého těla v pár krocích – výpady vzad skvělé na tvarování zadních partií. Zkracovačky pro pořádný sixpack, tricepsové dipy s vlastní vahou vytvarují ruce. U cviků na zadní ramena si dokonce poležíte, ale rozhodně o pořádné pálení ve svalech a orosené čelo nepřijdete. Už po prvním kole funím, ale přece nemůže být tak náročné. Nicméně Kuba Vám jako trenér rozhodně nic nedaruje, a tak poslušně absolvuji toto kolečko i popáté. To už melu během intenzivních půlminutových intervalů z posledního a připadají mi nekonečné. Je ale po svátcích a takový trénink, kdy Vám zkušený trenér jednotlivé cviky dopodrobna vysvětlí a navíc namotivuje k tomu, abyste to další kolo dojeli až do konce co nejlépe je k nezaplacení. Navíc ho zvládnete opravdu kdykoliv a navíc nezabere tolik času. Tak konec výmluvám, nahoďte legíny a zkuste tento kruháč i Vy!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena