FLORBAL – regenerace po zápasech a nárůst svalové hmoty

FLORBAL – regenerace po zápasech a nárůst svalové hmoty

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mi můžete doporučit nějaký přípravek, který pomáhá regeneraci po zátěži a zároveň podporuje růst svalové hmoty. Hraji florbal, je mi 22 let, měřím cca 188 cm a vážím cca 80 kg. Zátěž mám 4 – 5 hodin týdně. Když je čas, tak se nárazově (tedy okrajově) věnuji také cyklistice, jezdím na snowboardu, hraji squash, chodím do posilovny. S produkty NUTREND zatím žádné zkušenosti nemám. Přeji hezký zbytek dne a děkuji za odpověď.

Samozřejmě, že je velmi vhodné začlenit doplňky výživy do vašich sportovních aktivit.

Ale vycházíte z mylné domněnky, že je možné budovat svalovou hmotu bez speciálního (posilovacího) tréninku jenom s pomocí doplňků výživy. Takto to rozhodně nefunguje a jakýkoli přípravek na podporu svalové hmoty bez tréninku by byl neúčinný a jeho používání by nemělo smysl.

Tedy pokud je ve vašem zájmu tvorba svalové hmoty, tak si k tomu musíte vytvořit potřebné podmínky. Máte širokou škálu aktivit, které představují určitá omezení nejenom nárůstu svalové hmoty, ale i tělesné váhy.

Co se týče regenerace, rozhodně bych doporučil sacharido-proteinový koncentrát na obnovení energetických zdrojů - tedy svalového glykogenu, můžete zvolit např. MASS GAIN, případně REGENER (ten obsahuje navíc větvené aminokyseliny, ale zase méně bílkovin). Připravený nápoj vypijte v průběhu 20 – 30 minut po skončení aktivity – tuto dobu je důležité dodržet, abyste podpořil rychlý start regenerace.

Ještě závěrem - pokud tedy chcete nabírat svalovou hmotu, tak musíte zařadit posilovací trénink celého těla alespoň dvakrát až třikrát týdně - samozřejmě předpokladem uspokojivých výsledků je pravidelnost. Důležitý je při vašich aktivitách i pitný režim. Doporučuji používat ISODRINX, a to vždy při aktivitě. Doporučuji ovšem hypotonické ředění (1 odměrka rozpuštěná v 700 – 800 ml vody). Pijte pravidelně, každých 15 – 20 minut výkonu.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena