GIBU FIGHT NIGHT: Galavečer thajského boxu nadchnul Prahu

GIBU FIGHT NIGHT: Galavečer thajského boxu nadchnul Prahu

V České republice se na jednom turnaji sešla evropská profesionální špička thajboxu. Společnost NUTREND byla partnerem této mimořádné události.

Pražská Tipsport Arena byla ve čtvrtek 12. června svědkem několika mimořádných zápasů, v nichž proti sobě nastoupili nejlepší profesionálové v thajském boxu. Česká a slovenská thajboxerská elita se utkala s evropskými reprezentanty. Hala praskala ve švech a atmosféra byla fantastická. Vedle profesionálních duelů GIBU FIGHT NIGHT hostila aréna i neméně atraktivní finále mistrovství České republiky C. M. T. A.

Čestným hostem turnaje byl Jerome Le Banner, jeden z nejoblíbenějších thajboxerů světa a nekorunovaný král turnajů K1. Večerem provázel komentátor Ondřej Novotný z pořadu FIGHT CLUB.

V profesionálních zápoleních podle pravidel Muay Thai se postavili do ringu čeští a slovenští zápasníci proti zahraničním hvězdám jako je Johan Beauséjour z Francie, Hicham El Gaoui z Maroka a Fin Riku Immonen.

České a slovenské barvy hájili Ondřej Hutnik, Tomáš Hron, Martin Gaňo, Miroslav Cingel a Tomáš Šenkýr, v zápasech podle pravidel K1 to byli Matouš Kohout, Jiří Žák a Daniel Landa v zápasech podle pravidel Muay-Thai.

Daniel Landa absolvoval svůj životní zápas v thajském boxu.

„Byl to pekelný boj a skvělá podívaná. Daniel byl mnohem tvrdší, než jsem myslel a já tam nechal více než 110%, abych ho porazil. Třetí kolo byla válka. Vyhrál jsem na body, ale Landa je machr,“ složil Danovi poklonu vítěz duelu Fin Riku Immonen.

Tento zápas byl hlavním bodem galavečera Gibu Fight Night, kde se proti sobě v osmi skvělých profesionálních duelech postavily špičky českého a světového thajboxu. Své svěřence u ringu koučoval i další ze světových legend thajského boxu, létající gentleman Remy Bonjaski.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena