I Brno fandí Sporťáčku, ukázala skvělá sobota

I Brno fandí Sporťáčku, ukázala skvělá sobota

Báječná návštěva šesti tisíc lidí, unikátní počet pětasedmdesáti stanovišť na jednom místě a ideální počasí, tak lze shrnout sobotní Sporťáčkovu premiéru v Brně. Do krásného a rozlehlého sportovního areálu v Komárově s lanovým centrem a rozhlednou Komec a na přilehlé koupaliště Biotop přivezl festival chuť se hýbat a žít aktivně, přesně jak velí princip Evropského týdne sportu, jehož byl tento Sporťáček součástí.

Děti i jejich rodiče si mohli přímo u jednotlivých stanovišť vyzkoušet tradičně pestré spektrum aktivit, od paddleboardingu, capoeiry přes požární sport, korfbal, Mölkky až k hokeji na unikátním umělém ledě.

Právě na něm se krasobruslilo případně hrál hokej. Dorazil ho obhlídnout i Milan Hnilička, bývalý brankář a člen zlaté olympijské party z Nagana.

Triky se jistě dají předvádět i na kole od firmy Author, které udělalo radost jednomu z malých návštěvníků. Ten dal vyplněním zelené karty zelenou pohybu a zvolil sport roku, hlas od něj dostala shodou okolností cyklistika na BMX. Ceny od partnerů Agrofert, Cetelem, Allianz, či Bambule si vysloužily i další děti, pozornost strhla i soutěž s Havex-auto o to, kolik se jich vejde do Sporťáčkovy Škody Octavia. Nakonec jich bylo jednatřicet. O zdravou stravu se staral stánek sportovní výživy Nutrend. Kde si děti mohli zakoupit limitovanou edici tyčinky JUST FRUIT Sporťáček. Celý den pak bavila areál ostřílená moderátorská dvojice Zorka Hejdová – Pavel Cejnar.

„Festival jsme poctivě připravovali tři čtvrtě roku, ale absolutně jsme nečekali, že se povede až takhle. Brno po všech stránkách překonalo naše očekávání,“ pochvaloval si Jakub Makalouš, zakladatel a šéf Sporťáčka. „I přes určitou místní nepřízeň – kromě radnice Brna-Jih, které nám naopak ve všem vycházelo vstříc – jsme s pomocí vstřícných klubů ukázali, že náš koncept je promyšlený a dává smysl, není to hurá akce spíchnutá horkou jehlou. Brňanům jsme předvedli výsledek našeho pětiletého snažení, a evidentně úspěšně.“

Začala tak zřejmě další tradice. I Brno Sporťáčka přijalo a on se rád bude do druhého největšího českého města vracet…

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena