ISODRINX - hotový nápoj 750 ml

ISODRINX - hotový nápoj 750 ml

Bez pravidelného příjmu tekutin se naše tělo neobejde a při fyzické aktivitě to platí dvojnásob, protože vlivem zvýšené aktivity dochází i k vyššímu výdeji tekutin.

Nejvíce ztrácíme vodu pocením, ale také i prostřednictvím vodních par při intenzivním dýchání. Se zvýšeným výdejem vody souvisí také i zvýšený úbytek minerálních látek, které jsou v potu hojně zastoupeny. Pokud by se při náročné a dlouhodobé aktivitě do těla doplňovala pouze čistá voda, hrozilo by riziko vzniku křečí v pracujícím svalstvu.

Nestačí pouze poslouchat své tělo a napít se až při pocitu žízně. Toto pravidlo je třeba dodržovat i při běžném denním režimu. Pokud nás však čeká sportovní aktivita je vhodné výdej tekutin předvídat a do sportovní aktivity nastupovat již určitou tekutinovou rezervou. Jakmile při sportu cítíte žízeň, tak je již pravděpodobně pozdě a organismus máte dehydrovaný (ztratili jste tedy mnoho tekutin). To znamená, že se vám nepodaří udržet výkonnost na stejné úrovni, bude docházet k jejímu snižování a záhy se také dostaví únava a ztráta koncentrace. Proto je důležité si uvědomit, že dvouprocentní ztráta tělesných tekutin, vám výrazně sníží vaši fyzickou výkonnost, a to až o 20 %!

Tomu problému se dá předejít použitím vhodných iontových nápojů při náročné fyzické aktivitě. Sportovní iontové nápoje jsou také zdrojem energie, protože obsahují lehkou formu sacharidů, které právě pracující tělo dokáže ideálně použít.

Protože je právě období horkých letních měsíců, neměli bychom na pravidelný přísun vhodných nápojů zapomínat a v souvislosti s létem a sportem současně vám společnost Nutrend připravila novinku mezi hotovými výrobky s názvem ISODRINX.

Jedná se o nápoj s osmolalitou mezi 275-305 mOsm/kg, tedy charakterem isotonický sportovní nápoj, který ideálně řeší obnovu tekutin v organismu při jakékoliv sportovní aktivitě. Díky obsahu speciálního sacharidu isomaltulózy (Palatinose TM), se do těla část energie doplní okamžitě a část pomaleji. Toto pozvolné dodání energie je obrovským benefitem ve chvílích, kdy nás čeká dlouhá aktivita.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena