Jak nastartovat redukci tukové tkáně

Jak nastartovat redukci tukové tkáně

Prvním faktorem, který by se měl zmínit je pohyb a jeho důležitost. Pokud máme sedavou práci a chybí nám pravidelný pohyb, dochází u nás díky neustálému působení gravitace k povolení svalstva, ochabnutí rotátorů a fixačních svalů.

To vede ke špatnému držení těla, bolestech v oblasti páteře a nedostatečné látkové výměně. K tomu, když se přičte stres a nevhodná strava, tak máme spolehlivý recept, jak si zničit zdraví. Jak tuto situaci řešit? Rozhodně ne použitím léčiv proti bolesti nebo proti stresu, a přitom dále pokračovat v destruktivním způsobu života.

Patříte-li mezi manuálně pracující, tak jste na tom o něco lépe. Fyzická práce vám zajistí výdej energie a určitou míru kondice. Ale pozor! Většina fyzické práce vede ke stereotypu a jednostrannému zatěžování svalstva a organismu celkově. Zde hrozí vytvoření svalových nesouměrností (disbalancí) z důvodu jednostranného zatěžování prací aktivovaného svalstva na jedné končetině, nebo jedné straně, a naopak ochabnutí svalstva nepoužívaného na straně druhé. Tím vzniká opět nesprávné držení těla, a s tím související bolesti v kloubech či u páteře.

Díky dobře zvolené aktivitě získáme i pozitivní myšlení

Jediným správným pomocníkem je vhodný pohyb, který eliminuje negativní vlivy sedavého zaměstnání i jednostranné zatěžování manuální prací. Navíc pohyb podporuje produkci hormonů, ovlivňujících naši náladu a díky dobře zvolené aktivitě získáme i pozitivní myšlení a pocit vnitřní pohody.

L-karnitin

Jako pomocníka pro zvládnutí fyzické aktivity můžeme použít některý z přípravků obsahující aminokyselinu L-karnitin. Tato látka je mezi lidmi s oblibou vyhledávána v redukčních režimech za účelem podpory metabolismu tuků. Na trhu je k dostání ve formě kapslí, nebo ve formě tekutého koncentrátu. V kapslové podobě se jedná o L-karnitin tartrát, kde je samotný karnitin vázaný na určitou formu soli. U tohoto druhu L-karnitinu je třeba dbát na mírně vyšší dávkování, protože vazba na sůl způsobuje přibližně 70% účinnost. Jeho dávkování je však pohodlnější a poněkud přesnější. V tekuté podobě se vždy jedná o takzvaný L-karnitin base, který má téměř 100% účinnost.

L-karnitin lze užívat samostatně, nebo pro vyšší účinnost v kombinaci s jinou látkou. Častá je kombinace s vitamíny B5 a B6, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu a snížení míry únavy a vyčerpání. Toto synergické spojení najdete v produktu CARNITINE 100000. Velmi účinná kombinace, pro pořádné nakopnutí před sportem, bývá s taurinem, kofeinem a extraktem ze zeleného čaje, jako je tomu u CARNITINE 3000 SHOT.

Druhou možnou kombinací je varianta L-karnitinu s výtažkem z citrusovníků. Účinná látka tohoto výtažku se nazývá synephrine (synefrin) a ta se podílí na výrazném prohřátí celého těla. Tuto kombinaci nabízí nejkoncentrovanější L-karnitin na našem trhu od společnosti Nutrend s názvem CARNITIN 60000. Tento přípravek obsahuje čistého L-karnitinu 1800 mg v jedné dávce a k tomu ještě zmiňovaný synefrin.

Cholin

Velmi účinnou látkou, která má pozitivní vliv na metabolismus tuků v našem těle je cholin. Již méně známý efekt této látky je ten, že přispívá k udržení normální funkce jater. Spojení cholinu s L-karnitinem, L-argininem, beta-alaninem, kofeinem a některými vitamíny skupiny B pak představuje špičkový spalovač a pre-workout FAT DIRECT SHOT.

Rostlinné extrakty

Pokud patříte spíš do skupiny lidí, kteří vyhledávají podporu při hubnutí prostřednictvím rostlinných extraktů, pak je pro vás COMPRESS FEVER ušitý na míru. Obsahuje směs 14 účinných přírodních látek, jako například extrakt z Yerba mate, který osvěží tělo a potlačí vaši duševní i tělesnou únavu. Hojně je Yerba mate vyhledávaná za účelem kontroly tělesné hmotnosti, díky tomu, že podporuje metabolismus tuků. Další užitečnou látkou je extrakt z Indického ženšenu (Withania Somnifera). Tento se v lidovém léčitelství vyhledává kvůli příznivým účinkům na vitalitu a energii a také pro podporu dýchacího systému. Compress Fever obsahuje i řadu aminokyselin, kofein, extrakt z Gingo biloby, Garcinie Cambogia, dále sportovci oblíbený L-karnitin i značkové extrakty, jako BioPerine® či Svetol®. Díky svému unikátnímu složením se stává jedinečným produktem na trhu.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena