Jaroslav Kulhavý zahájil přípravu na sezónu 2016

Jaroslav Kulhavý zahájil přípravu na sezónu 2016

Úvodní tréninkový camp na důležitou olympijskou sezónu 2016 zahájil olympijský vítěz a člen Nutrend Teamu Jaroslav Kulhavý v Kalifornii. V příjemném klimatu a v doslova cyklistickém ráji v okolí města Murrieta najíždí úvodní porci tréninkových kilometrů.

Tréninkovým partnerem mu je mimo trenéra Zapletala také nejmladší člen tréninkové skupiny Viktora Zapletala, talentovaný Richard Holec.
Richard patří po Barboře a Matějovi Průdkových a Adéle Šafářové k dalším talentům české cyklistiky, který má možnost připravovat se společně se členy tréninkové skupiny Viktora Zapletala, a čerpat cenné zkušenosti a tréninkové know – how, korunované mnoha medailemi a úspěchy z MS, ME, SP a olympijských i paralympijských her.

Zatímco například sourozenci Průdkovi patří k překvapivým objevům, kteří byli zařazeni do tréninku skupiny jako zcela neznámí jezdci a ve velmi krátké době se vypracovali až na úroveň světové špičky, Richard patří k talentům, o kterých odborníci vědí už delší dobu. Přestože teprve bude vstupovat do juniorské kategorie, vyhrál toho už docela dost, je dvojnásobným mistrem světa a Evropy v bikrosu a podobným způsobem se mu daří i na silnici a MTB. V letošním roce vyhrál legendární silniční závod Sea Other Classic a je také dvojnásobným mistrem ČR MTB, když ovládnul jak závod XCO, tak XCE.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena