KAPSLOVANÉ PRODUKTY OD NUTRENDU

KAPSLOVANÉ PRODUKTY OD NUTRENDU

Představujeme Vám nové koncentrované kapslové produkty od společnosti Nutrend, které rozhodně stojí za povšimnutí. Vyjímají se mezi ostatními mimořádně vysokým obsahem účinných látek, nebo speciální funkcí kapslového obalu.

Zde je jejich rozdělení:

  • COMPRESSED CAPS od společnosti Nutrend, nese již ve svém názvu nápovědu o nejkoncentrovanějším obsahu účinných látek na trhu. Stačí se rozhlédnout mezi kapslovými produkty a kapsle s vyšším obsahem se budou těžko hledat. Pokud si tak ekonomicky smýšlející sportovec spočítá množství účinných látek, zjistí, že se jedná nejen o koncentrovanou dávku účinné látky, ale i spolehlivou finanční úsporu.
  • DRcapsTM představují nejmodernější technologii výroby obalových materiálu pro kapslové produkty. Tyto kapsle jsou výjimečné v tom, že odolávají kyselému prostředí trávicího traktu. Na rozdíl od běžných želatinových kapslí, které podléhají dezintegraci přibližně pět minut po požití, zajišťují kapsle DRcapsTM dodání účinného obsahu, až v další části trávicího traktu. Z tohoto důvodu jsou DRcapsTM vhodné k využití například u kreatinových produktů, probiotik, omega 3 mastných kyselin, nebo některých enzymů. V tenkém střevě, kde již není tak nízké PH jako v žaludku a začínají zde působit i odlišné enzymy. DRcapsTM jsou také ideálním produktem pro sportující vegetariány a vegany, kteří se rozhodnou pro používání sportovních doplňků ve formě kapslí. Na rozdíl od běžných želatinových kapslí se zde jedná o obal z polymeru na rostlinné bázi.
  • SOFTGEL CAPS jsou speciální průhledné kapsle s koncentrovaným obsahem a mimořádně dobrou vstřebatelností v organismu. Tyto želatinové kapsle nezatěžují trávicí trakt a jsou zcela a rychle využity.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena