Karlovy Vary hostily Kolo pro život

Karlovy Vary hostily Kolo pro život

Některé závody mají prostě štěstí. Krásný areál, pěkné letní počasí a závodníky vychvalovanou technickou trať nedaleko centra města. Závody Kolo pro život v západočeských lázních, sponzorované společností NUTREND, mají prostě své kouzlo.

Stanové městečko Kola pro život se v areálu Meandr na břehu Ohře vylouplo do své celé krásy již v pátek odpoledne. Sobotní dopoledne patřilo tradičně dětem a jejich Junior Trophy.

Start všech tras proběhl z centra města, třídy T.G.M. Připraven byl tradiční hlavní závod na 57 km, zkrácený závod na 37 km a nezávodní Nova Fitness jízda na 16 km. Mezi závodníky patří karlovarský závod k těm nejoblíbenějším - a to především díky technické náročnosti trati, střídání různých povrchů a malebné krajině. Trasa vede pěšinami lázeňských lesů a po zpevněných lesních a polních cestách a asfaltových silnicích. Zhruba v polovině trasy se projíždí brodem přes říčku Teplá, která protéká centrem Karlových Varů. Vítězem hlavního závodu se stal Pavel Boudný (Česká spořitelna Specialized MTB), který byl v cíli trochu překvapen svým vítězstvím. Myslel si totiž, že skončil druhý až za týmovým kolegou Matoušem Ulmanem. Tomu se kousek před cílem podařilo vybudovat si před ostatními soupeři malý náskok, ale jeho rychlost a sportovní zaujetí byly asi tak velké, že přehlédl značení a zabloudil. Do cíle tak dojel až na nepopulárním bramborovém místě, kdy se před něj ještě dostal Honza Strož (IVAR CS Author team) a Honza Fojtík (Symbio+ Cannondale).

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena