Kevin Nellen - nový člen NUTREND teamu

Kevin Nellen - nový člen NUTREND teamu

Zaměření: trenér, mentor a NUTREND moderátor
Team: NUTREND Team

Můj otec zemřel na srdeční onemocnění, když jsem byl ještě malý kluk. Začal jsem tedy sportovat hlavně proto, abych si udržel zdraví. Jak šel čas, do pohybu jsem se přímo zamiloval. Začal jsem s Muai Thai a boxem, ale později, se začátky práce v kanceláři, jsem se vedle boxu začal věnovat i fitness. Zamiloval jsem si kulturistiku a fitness a spojil to právě i s bojovými sporty. Najednou jsem trénoval 5x, někdy dokonce 6x týdně. V té době jsem potkal Evelien a začali jsme trénovat společně, zamilovali se do sebe, vzali se, a narodila se nám krásná dcerka. Ale i tak jsme se cvičením nikdy nepřestali. Rok po narození dcery začala Evelien soutěžit, a já ji vedl. Zjistil jsem, že mě baví trénovat lidi, a právě z toho vzešla naše firma. O 4 roky později jsme oba skončili s prací v kanceláři proto, abychom si mohli plnit naše "fitness sny."

Proč jsi začal používat produkty od společnosti NUTREND?

Mám Crohnovu chorobu, takže mé tělo je v příliš stresových situacích vystaveno infekci. Také pokud nedodržuji správnou stravu. Musím dbát na kvalitu a čistotu doplňků stravy, a to je důvod, proč používám produkty NUTREND.

Jak Ti produkty NUTREND pomáhají při Tvém sportu?
Můj život je dost náročný. Být tátou, sportovcem a zároveň udržovat v chodu společnost. U produktů od NUTRENDu mám jistotu té nejlepší kvality. Pomáhají mi každý den překračovat své hranice a následně na další den správně zregenerovat! Suplementy od NUTRENDu jsou opravdu pomocníky v každé situaci a při každém sportu.

Jaký je Tvůj oblíbený produkt, který používáš nejčastěji?
Můj absolutní favorit je N1 Preworkout. Používám ho před každým tréninkem, pomáhá mi se plně soustředit a využít sílu a energii naplno. Pokaždé mi pomůže vložit do tréninku maximum!

Jak vypadá Tvůj běžný tréninkový den?
Běžný den vypadá asi takto. Celá rodina vstáváme, společně se nasnídáme a pak doprovodíme dcerku do školy. Potom začínáme vyřizovat e-maily, dopoledne většinou míváme i schůzky s klienty a následuje společný trénink. Po tréninku vyzvedneme dceru ze školy a všichni jdeme na společný oběd. Odpoledne opět pomáháme našim klientům, vyřizujeme e-maily a začínáme chystat přijaté objednávky s produkty NUTREND, které je možné nakoupit na našem e-shopu. Po škole se jeden z nás (střídáme se každý den) vždy věnuje naší dceři a druhý ještě večer pomáhá klientům.
Je úžasné pracovat doma, svou práci milujeme, ale nejdůležitější je pro nás užívat si rodinného života naplno. Takto to lze skvěle skloubit dohromady.

Jaká je Tvá motivace do těžkého tréninku?
Miluji to, co dělám a dělám to, co miluji. Pevně věřím, že dostanete zpět to, co do života dáte, takže já do toho zkrátka dávám každý den vše. Chci jít příkladem své dceři, to je to, co mě každý den motivuje.

Jaký byl Tvůj nejtěžší trénink v životě a proč?
Nejtěžší trénink to byl tehdy, kdy jsme s Evelien poprvé cvičili hamstringy, hýždě a lýtka. Cítil jsem to ještě pět nebo šest dní potom. (Smích)

Pro mě a Evelien je sport celý náš život, máme to v DNA, být fit pro mě znamená žít. Nemám díky tomu ani žádné zdravotní komplikace, a nedostávám ani záchvaty Crohnovy choroby.
Znamená to, že každý den máme energii a chuť si hrát, běhat a užívat si čas s naší dcerkou. Díky našemu fitness životnímu stylu můžeme pomáhat ostatním lidem nalézt tu jejich fitness cestu a inspirovat je každý den k tomu nejlepšímu!

Jako fitness pár jsme pomáhali lidem najít tu nejlepší verzi sebe sama jak ve sportu, tak v životě. Protože když se posouváme ve sportu, rosteme i v životě.

Ve všech výživových plánech pracujeme výhradně s produkty NUTREND, protože jsou té nejlepší kvality, a zároveň díky nim dosáhnete požadovaných výsledků. Nezáleží na tom, jaký sport děláte, vždy máte možnost mít kouče, dobrý výživový plán a pomocí nejlepších suplementů se posouvat stále dále. Být lepším a lepším v tom, čemu se věnujete.

V Holandsku máme největší e-shop s produkty NUTREND a malý obchůdek v naší domácí kanceláři.

Když mě NUTREND požádal, abych se stal oficiálním moderátorem na sportovních veletrzích, bylo to jako splněný sen. Být tam s NUTREND Teamem, pomáhat jim a inspirovat všechny ostatní, to prostě miluji!

Top pět produktů:
After training protein
N1
100% whey protein
BCAA mega strong powder
Excelent bar

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena