Kolo pro život dojelo do cíle

Kolo pro život dojelo do cíle

Klokočůvek u Oder přivítal v sobotu 27. září finále seriálu Kolo pro život. Kultovní cyklistický závod, již tradičně sponzorovaný společností NUTREND, zde úspěšně uzavřel letošní sezónu.

Boj o originální trofej z Oderské Mlýnice svedly letos stovky cyklistů z celé republiky. Počasí ukázalo v Odrách svou laskavou podzimní tvář a sluneční paprsky ozářily útulný areál přeplněný k prasknutí. Zcela unikátní byl tentokrát výjezd na Mlýnici, který se nachází v bezprostřední blízkosti areálu a tudíž není problém dojít do největšího stoupání a povzbuzovat.

Po prvním kole se vytvořila v areálu pětičlenná skupina, která vjela do stoupání. Z ní však hned na úpatí kopce vyrazil Kristián Hynek (Topeak Ergon Racing Team), který zjevně toužil po prémii, která se tentokrát nacházela zhruba v polovině stoupání. Jeho záměr neunikl pozornosti dobře jedoucího Honzy Strože (Ivar CS Author Team), připojil se k němu a společně nasadili tempo, kterému zbylá trojice nedokázala konkurovat. V ní zůstali Václav Ježek (Ivar CS Author Team), Michal Bubílek (Kellys Bike Ranch) a Jan Rajchart (Specialized Nutrend). Po zbytek závodu vedoucí duo příkladně spolupracovalo a vytvořilo si zásadní náskok na trojici pronásledovatelů. I proto, že na trati už nebylo žádné ultra těžké stoupání, boj o vítěznou trofej se odehrál až v cílové rovince. O pověstná prsa byl na pásce první Honza Strož a dosáhl tak letošního druhého vítězství v seriálu. I o třetí místo nakonec bojovala trojice v samém závěru. Zkušenosti prokázal veterán bikových tratí Venca Ježek, těsně druhý přijel Michal Bubílek, následovaný překvapením závodu, teprve osmnáctiletým členem NUTREND Teamu Honzou Rajchartem.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena