Kolomý je 27 sekund od druhého místa

Kolomý je 27 sekund od druhého místa

Extrémně těžká a náročná třetí etapa, ve které si Fat Boy musel opět razit cestu, vynesla týmu TATRA Buggyra Racing, sponzorovaného společností NUTREND, šesté místo. Tempo je zběsilé, o čemž svědčí ztráta průběžně pátého Martina Kolomého sedmadvaceti vteřin na druhou příčku!

Třetí etapa rallye Dakar opět ukázala, jak je letošní konkurence mezi kamiony vyrovnaná.

„Dneska to byla etapa podle mého gusta, ale jak sem říkal už včera, to tempo je masakr. V jeden moment jsme byli donuceni zvolnit, protože ta trať byla hrozně rozbitá. Museli jsme si navíc dvakrát razit cestu jinudy, protože nám ji blokovala osobní auta. Jednou to dokonce málem odnesli domorodci, ale naštěstí všichni přežili a pokáceli jsme jen pár stromků,“ dodal s úsměvem Martin Kolomý, který ve třetí etapě obsadil šesté místo. V průběžném pořadí po 790 ostrých kilometrech figuruje posádka ve složení Martin Kolomý, David a René Kiliáni na pátém místě se ztrátou pouhých 27 sekund na druhou pozici. Nebýt pondělní penalizace, byla by na druhém místě posádka týmu TATRA Buggyra Racing.

Před tím, než se posádky pustí do dalších soubojů, budou muset absolvovat přejezd do Chile o délce téměř šesti set kilometrů, což znamená vyšplhat se přes pohoří And s nadmořskou výškou přes 4 tisíce metrů. Všechny týmy proto absolvovaly celní administrativu už v úterý, aby dnes neztrácely čas. „Celní papíry jsou vyřízeny a vyrážet chceme už kolem 4 hodiny ranní. Přeci jen to bude náročné, navíc nahoře má dokonce mrznout, tak vyrazíme raději dříve, ať můžeme v klidu rozbalit bivak, než přijede Martin s Kildama,“ uvedl manažer týmu Jan Kalivoda.

Videa naleznete zde:

https://www.youtube.com/watch?v=76qj1K6oMcc&list=PLH0Av5DXFbhcYb7K7q-iKo9fX-TpYDlhS

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena