Kulhavý má svůj tým nadějí

Kulhavý má svůj tým nadějí

V letošním roce bude mládežnický cyklistický peloton v České republice rozšířen o nový tým. Vznikl v Ústí nad Orlicí pod patronací vítěze olympijského cross country z Londýna 2012 Jaroslava Kulhavého, který je členem NUTREND Teamu.

Ponese název Jaroslav Kulhavy Cycling Team a je zaměřen na výchovu a podporu mladých talentů. „Začínáme s menším počtem závodníků, protože naším cílem je postupně vybudovat kvalitní zázemí a program pro mladé talentované jezdce s výhledem na reprezentaci České republiky,“ řekl Jaroslav Kulhavý. Týmové barvy budou hájit kadeti Martin Bartoš, Filip Stehno (oba roč. 1999) a junior Dominik Starý (roč. 1997).

„Týmu nepropůjčuji jenom své jméno, ale chtěl bych se aktivně podílet na jeho chodu a hlavně do něj vnést zkušenosti, které jsem získal. Chceme pomoci mladým a nasměrovat je správným směrem k vrcholové cyklistice,“ poodhalil plány Jaroslav Kulhavý. „Pro kluky je veliká čest, když mohou být v týmu olympijského vítěze. Děti z ostatních oddílů zase budou mít velkou motivaci, aby se do tohoto týmu dostali. Pokud někdo bude mít dobré výsledky, dáme mu šanci,“ uvedl vedoucí týmu Jan Hlásecký.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena