LONG PROTEIN

LONG PROTEIN

Jedna z prvních novinek, která sjela z výrobní linky společnosti Nutrend a spatřila světlo světa je inovovaná varianta širokospektrálního proteinu. Jedná se kombinaci syrovátkového proteinového koncentrátu, syrovátkového proteinového izolátu, kalcia kaseinu a izolátu mléčných bílkovin.

Poměr těchto bílkovin vychází z přirozených potřeb organismu. Díky kombinaci snadno vstřebatelných bílkovin a bílkovin s delším trávením dosáhneme nejen vyváženého aminokyselinového spektra, ale i vysoké biologické hodnoty takového produktu. Vyvážné aminokyselinové spektrum je předpokladem pro pozitivní dusíkovou bilanci.

Long Protein je vhodný k použití ve večerních hodinách, kdy se uplatní jako alternativa poslední denní stravy. Další možnost uplatnění tohoto produktu je ve chvíli, kdy nás čeká delší doba bez přísunu živin. Taková situace může nastat u delšího řízení auta, nebo při přednáškách, či vyučování a například také u dlouhotrvajícího pracovního vytížení bez možnosti stravování.

V každé dávce Long Proteinu je obsaženo téměř 7 gramů větvených aminokyselin (BCAA), které zajistí ochranu svalové hmoty před katabolickou reakcí a zlepší regeneraci namáhaného organismu. Dále zde nalezneme přirozený zdroj vápníku, který je důležitým minerálem pro zdravý vývoj zubů a kostí.

Vysoký obsah bílkoviny v tomto produktu, který představuje téměř 80% z celkového obsahu živin je předpokladem pro kvalitní výživu silově zaměřeného sportovce, ale současně lze uplatnit v dietním režimu při nízko-sacharidové stravě. Jako doplněk stravy mohou Long Protein využívat i například vegetariáni, kteří provozují silovou aktivitu, nebo mají fyzicky náročnou práci.

Tento produkt si můžeme vybrat v příchutích: citron s jogurtem, čokoláda s kakaem, marcipán a vanilka. Vyráběn je ve dvou hmotnostech. Menší balení představuje 1000 gramů a větší balení obsahuje 2200 gramů.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena