Mass Gain z řady Power Active - Vyvážený sachariďák pro aktivní silové sportovce

Mass Gain z řady Power Active - Vyvážený sachariďák pro aktivní silové sportovce

Ty, kteří pochybovali, věda vyvedla z omylu. Přísun vstřebatelných sacharidů po silovém tréninku je naprosto nezbytný. Posilovat bez gaineru a očekávat masivní nárůst svalstva je jako vydat se do pouště a nevzít si pití. Ptáte se proč?

Svaly v anabolickém okně nutně potřebují sacharidy, jinak se drasticky snižuje schopnost jejich regenerace. To se týká všech silových sportovců, začínajících i zkušených profíků. Inovovaný MASS GAIN od Nutrendu nastartuje regeneraci optimální kombinací kvalitních sacharidů a bílkovin. Budujete svaly pomocí tvrdého tréninku? Posouváte vlastní výkonnost a výsledky za představitelnou mez? Komplexní obsah výrobku MASS GAIN je ideální pro všechny, kteří chtějí poskytnout svým svalům ten nejlepší základ.

Je nabitý plnohodnotným komplexem kvalitních, pomalu se uvolňujících sacharidů. Isomaltulóza (PalatinoseTM), glukóza, maltodextrin a fruktóza, to je vyvážená kombinace pro optimální výsledek. Glukóza s maltodextrinem nesou zodpovědnost za obnovu svalového glykogenu. Fruktóza zabezpečuje obnovu jaterního glykogenu pro stabilní hladinu glykémie. Nikdo nechce, aby mu hladina krevního cukru lítala nahoru a dolů jako cirkusáci na hrazdě. Bílkovinná složka MASS GAINu je tvořena 100 % syrovátkovým proteinovým koncentrátem. Žádná šizená syrovátka, jak bývá zvykem u méně kvalitních gainerů. Obsah byl navíc navýšen ze 14 na celých 20 procent proteinů pro ještě účinnější dvojitý efekt. MASS GAIN je obohacen o vitaminy, které organismus zocelí v cestě za vytouženým výsledkem. Nechybí ani komplex pro ochranu a regeneraci svalové hmoty, esenciální aminokyseliny BCAA, Glutamin a AAKG.

Kulturista se pohybuje v anaerobním pásmu intenzivní svalové činnosti. Svaly po silovém tréninku připomínají vyždímanou houbu, mohutně nasávající veškeré živiny - glukózy a aminokyseliny. Přesně ty živiny, které v maximálně účinné kombinaci obsahuje MASS GAIN – nyní v novém designu, kde gainery symbolizuje žlutá barva. Firma Nutrend si kromě pečlivého výběru složení a precizního zpracování zakládá i na lahodné chuti. Nápoj zbytečně nepění a výborně se pije. MASS GAIN je nyní kromě obvyklých příchutí k dostání i v nových příchutích pro fitness gurmány: pistácie, čokoláda + kokos a delicious biscuit. MASS GAIN je důležitou součástí nové řady. Řady pro ty, co svou sílu aktivně využívají. Je důležitým krokem na cestě za vytouženým výkonem, pokud znáte své tělo a svůj cíl a nechcete nic ponechat náhodě.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena