Morava patřila o víkendu kulturistice

Morava patřila o víkendu kulturistice

Svaz kulturistiky a fitness, jehož je společnost NUTREND exkluzivním výživovým partnerem, pořádal minulý víkend dvě velmi významné pohárové soutěže. V sobotu odstartovalo GRAND PRIX PEPA OPAVA.

Toto prestižní mezinárodní klání nabídlo velkou účast závodníků v kategoriích kulturistiky mužů a masters, klasické kulturistiky, physique mužů a žen, bodyfitness, bikiny fitness a také fitness dětí. Na pódiu se prezentovalo postupně 159 závodníků! Svým favoritům přišlo fandit 1000 diváků a přenos sledovalo přes server RONNIE.cz online na 6.600 diváků.

O den později se v Golf resortu Kaskáda u Brna konalo Grand Prix Fitness 2014. Klání se účastnili závodníci v kategoriích klasické kulturistiky, physique a fitness mužů, bikiny fitness, bodyfitness a fitness dětí. Přímý přenos ze soutěže sledovalo na internetu 4.130 diváků. Na pódiu se prezentovalo postupně 100 závodníků!

Na obou akcích nechyběl stánek společnosti NUTREND ani přední členka NUTREND teamu Maria Pomerantseva. Ta poskytovala zájemcům výživové poradenství, ochutnávku produktů a také podepisovala podpisové karty. Na stánku byl rovněž exkluzivně představen novinkový produkt EXPLOSIN i nová grepová příchuť Compress BCAA instant drink 4:1:1.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena