NARTES exklusivně v kampani AVON POCHOD 2017

NARTES exklusivně v kampani AVON POCHOD 2017

Neřeš ... a pojď na AVON POCHOD proti rakovině prsu! Neřešíme styl, lajky ani fyzičku - to jediné, co má smysl, je vyjádřit podporu pacientkám i jejich rodinám a bojovat za to jediné, co má smysl, za zdraví.

To zásadní datum je 10. června 2017. A místo? Staroměstské náměstí v Praze. Vstupenkou na Pochod je Tričko z dílny módního návrháře Lukáše Macháčka, které si můžete zakoupit v dámské, pánské i dětské variantě u své AVON Lady/Gentlemana, na vybraných pobočkách C&A, SCANquilt a v pražském Vnitroblocku. Tričko je rovněž v prodeji na e-shopu www.zdravaprsa.cz.

Spolu s vámi Tričko obléknou i ambasadoři projektu, k nimž letos přibyli Hanka Holišová, Gábina Lašková a Vašek "NOID" Bárta.

Speciální produkty s logem AVON Pochodu opět uvádí na trh společnost NUTREND - kromě růžové RAW tyčinky s jahodami a goji je to i letos pramenitá voda NARTES, kterou získají zdarma návštěvníci Pochodu přímo na startu.

Startuje se tradičně ze Staroměstského náměstí, kde se můžete těšit např. na Campanu Batucadu i taneční vystoupení finalistky StarDance a ambasadorky AVON Pochodu Olgy Šípkové, která společně se svým tanečním partnerem Markem Dědíkem roztančí desítky tisíc návštěvníků. Program začíná v 10:00 a oficiální START bude ve 12:00. Trasa dlouhá 3,7 km, kterou bez problémů zvládnou i rodiny s dětmi a kočárky, vede na ostrov Štvanice. V cíli zde vystoupí například Michal Hrůza s Kapelou Hrůzy, Sto zvířat, Sebastian, Peter Bič Project, Mikolas Josef, November 2nd, Campana Batucada či Mirai.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena