Nejsilnější svalová pumpa v 55 gramech!

Nejsilnější svalová pumpa v 55 gramech!

Chcete zažít tvrdý trénink? Nebojíte se vyzkoušet revoluční suplement? Chcete napumpovat svaly energií? Pak právě pro vás je určen zcela nový před-tréninkový suplement COMPRESS CALIBER PUMP. Novinka z řady COMPRESS EXPAND, která je sestavena s ohledem na potřeby hard core silových sportovců bezprostředně před tréninkem.

6 kroků k dokonalému tréninku v jedné jediné dávce.
6 skupin látek, které synergicky působí na intenzitu, kvalitu a prožitek tréninku. V jedné dávce získáte vše, co před a během tréninku opravdu potřebujete a to navíc v takovém množství, které vaše tělo dokáže efektivně využít. Žádné nadbytečné látky, které zbytečně zvyšují cenu produktu, ale pouze to, co skutečně potřebujete.

  • SUPER ANABOLIC BLEND

Unikátní komplex potřebných sacharidů pro maximální napumpování svalů energií.
Maltodextrin, glukóza a především nejoblíbenější ze sacharidů v současné moderní sportovní výživě isomaltulóza (Palatinose™). Díky tomuto komplexu budete mít zajištěn nejen dostatek energie pro začátek tréninku, ale i po celý jeho průběh.

  • TRI-CREATINE FORMULA

Další složka zajišťující, že váš trénink bude skutečně intenzivní a výbušný je unikátní kombinace tří druhů creatinů – a to těch nejdůležitějších. Nejčistší monohydrát s ochrannou známkou CreaPure® (ta je nesmírně důležitá!). Pokročilejší Kre-alkalyn® i „nejsilnější“ creatin ethyl ester (CEE). Tyto všechny creatiny spolu se silnou kombinací sacharidů zajistí, že vaše svaly budou naplněny rychle využitelnou energií. Váš trénink bude intenzivní, výbušný a konečně bez omezení.

  • INTENZIVNÍ VAZODILATACE

Vysoká dávka creatinu spolu s efektivně využitelnými sacharidy, dokáže již sama o sobě roztočit váš tréninkový metabolismus. Ale to není všechno, řada COMPRESS EXPAND vždy přináší další přidanou hodnotu a tím jsou i další důležité složky produktu COMPRESS CALIBER PUMP. Tento jedinečný před-tréninkový suplement obsahuje také L-Arginin a L-Citrulin malátu, které podporují produkci oxidu dusnatého. Čím více NO, tím více rozšířené cévy a tím lepší transport živin do pracujících svalů. Díky intenzivní vazodilataci, se také ze zatěžovaných svalů dostávají metabolity, které mohou způsobit zakyselení, křeče či stagnaci tréninku.

  • ANTIKATABOLICKÝ SYSTÉM

Aby však náročný trénink nedevastoval svalovou hmotu, potřebuje tělo ochranné látky – a těmi jsou BCAA aminokyseliny, obsažené v COMPRESS CALIBER PUMP jednak ve velmi silné dávce (6000 mg v dávce), jednak také v dokonalém poměru (2:1:1). A dále také vzájemná kombinace s L-Glutaminem, který reguluje rovnováhu aminokyselin v lidském organismu, chrání a regeneruje svalovou hmotu.

  • MAXIMÁLNÍ STIMULACE

Na trénink je důležité připravit nejen tělo, ale i mysl. COMPRESS CALIBER PUMP obsahuje trojici silných stimulantů – kofein, extrakt zeleného čaje a jedinečná rhodiola rosea. Namotivují vás k maximální psychické koncentraci i fyzickému výkonu, zároveň však díky vyváženým dávkám nijak neohrozí účinek žádné z dalších obsažených látek.

  • PH STABILIZÁTOR

Vlivem skutečně intenzivního tréninku stoupá zakyselení svalů, což v konečném důsledku vede ke zmírnění intenzity. A pokud chcete, aby vaše svaly rostly, tak v prvé řadě potřebují intenzivní trénink. Vystoupit z tohoto začarovaného kruhu vám pomůže poslední, ale velice důležitá součást – a to L-Carnosin, Beta Alanin a glycin. Tato super kombinace sníží zakyselení svalů a pomůže vám zvládnout tvrdý, intenzivní trénink.

COMPRESS CALIBER PUMP je v současné době nejsilnější svalová pumpa na trhu. Dejte svému tréninku impulz a vyzkoušejte, určitě nebudete litovat.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena