Nepostradatelní - legendy sportovního aerobiku na jednom pódiu

Nepostradatelní - legendy sportovního aerobiku na jednom pódiu

V sobotu 7.11. se v Praze konala dlouho očekávaná sportovní akce NEPOSTRADATELNÍ. Na podiu ve sportovní hale Jedenáctka se sešly aerobikové legendy - David Huf, Vladimír Valouch, Jakub Strakoš, David Holzer, Daniel Muller a Václav Krejčík. Cílem akce bylo dát si do těla, zavzpomínat a hlavně se pobavit.

Organizátor celé akce David Huf se nechal inspirovat známým filmem Expendables, kde se na filmovém plátně vrátili oblíbení akční hrdinové. David říká:„Chtěli jsme, aby to byl zážitek pro návštěvníky i pro nás. Jsme tady dvacet let, každý jsme se někam posunuli, ale jak se říká stará láska nerezaví.”

Už od brzkých ranních hodin probíhala registrace účastníků. Všichni hned u vchodu dostávali produkty od společnosti NUTREND - sportovní nápoj ISODRINX, Carnitine activity drink a také tyčinku Wellness oats cake. Po celou dobu konání akce byl stánek NUTREND doslova v obležení. Všichni projevili obrovský zájem o tyčinky Deluxe, Just Fruit, Flapjack, Denuts, Low carb protein bar nebo Excelent protein bar.

Do haly se nahrnulo na 800 aktivních cvičenců z celé České republiky, kteří přijeli zavzpomínat na staré dobré časy. Odcvičilo se celkem 6 úžasných lekcí, v přestávkách mezi jednotlivými lekcemi probíhaly taneční a exhibiční vystoupení pozvaných hostů. Celou akci uváděl sympatický moderátor Miroslav Šimůnek. Na akci si odskočila ze svého Wellness víkendu pro ženy také členka NUTREND teamu Olga Šípková. Přijela podpořit všechny lektory a také představit myšlenku na příští rok, kdy plánuje společně s Davidem Hufem další tour NEPOSTRADATELNÍ. Dle jejich slov: „Máte se na co těšit, nyní jsou na řadě královny českého aerobiku:). ”

Závěrem lze říci, že akce se velmi vydařila, sešlo se na jedné ploše mnoho generací slečen, žen a mužů. Což znamená, že aerobik žil, žije a bude žít.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena