No Excuse Challenge 2014

No Excuse Challenge 2014

V sobotu 4. října se v Hradci Králové od brzkého rána odehrával jeden z největších crossfitových podniků roku v ČR. Soutěž No Excuse Challenge 2014 byla již třetím ročníkem mezinárodního crossfitového klání jednotlivců, jež má pod taktovkou CF guru Martin Štěpánek spolu se svým realizačním týmem. Kvalifikace byla otevřena pro kategorie ženy, muži a masters (atleti nad 40 let).

Do hlavního závodu se probojovali i atleti z týmu Spartans Big One Fitness Brno Michal Velkov a Martin Okurek, kteří závodili pod hlavičkou NUTREND Teamu.

Letošní ročník odstartoval v 9:30 prvním soutěžním WOD a již od počátku se soutěž nesla v rytmu netradičních cviků a pohybů. Pro všechny atlety byly připraveny 4 WODs, ve kterých měli možnost sbírat body pro následný finálový cut, kterým prošlo TOP8 žen, TOP8 mužů a TOP8 masters. Tito nejlepší měli následně možnost rozdat si to o nejvyšší příčky ve dvou tvrdých finálových WODs.

Atleti Spartans odvedli v průběhu celého soutěžního dne skvělý výkon. Nejlépe se dařilo Michalu Velkovovi, který se umístil na výborném 2. místě, a domů si po celodenním boji odvážel stříbro. Velmi dobrý výkon odvedl i Martin Okurek, který celkově obsadil úctyhodné 8. Místo, a finále mu uteklo o pouhé čtyři body.
Našim atletům NUTREND Teamu gratulujeme a přejeme mnoho dalších sportovních úspěchů!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena