No Excuse Challenge se blíží

No Excuse Challenge se blíží

Třetí ročník již tradiční mezinárodní CrossFitové soutěže jednotlivců „No Excuse Challenge 2014“ je v kalendáři naplánován na 4.října. Koná se jako obvykle pod taktovkou CrossFitového matadora Martina Štěpánka v Hradci Králové (areál fotbalového stadiónu Pod Lízátky) a za podpory společnosti NUTREND.

Hlavní organizátor již dávno před konáním samotné soutěže předeslal, že letošní ročník challenge bude opravdu náročný a bude určen pro ty nejlepší z nejlepších. Proto také rozhodl o otevření pouze jedné kategorie – žádní začátečníci, jako tomu bylo v loňských letech.

Soutěž byla otevřena pro kategorie Elite Ženy, Elite Muži a Masters (atleti nad 40 let). Pro všechny atlety se konala jednokolová video kvalifikace od 7.9. do 14.9.2014, která selektovala ty nejlepší pro hlavní soutěž. Z kvalifikace bylo vyhrazeno 24 startovních míst pro nejlepší ženy, 40 míst pro nejlepší muže a 16 míst pro top masters.

V kvalifikaci se rozhodli bojovat i atleti Spartans Big One Fitness Brno, sponzorovaného společností NUTREND : Michal Velkov, Martin Okurek, Ladislav Lecian a nadějný talent Lukáš Jizba. Kvalifikace vyšla skvěle a všichni čtyři atleti se kvalifikovali do hlavního závodu s velmi dobrými výsledky.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena