NUTREND Aqua osvěží AVON Pochod proti rakovině prsu

NUTREND Aqua osvěží AVON Pochod proti rakovině prsu

Už popatnácté zaplaví Prahu růžová vlna solidarity a naděje - 6. června se koná další ročník AVON POCHODU PROTI RAKOVINĚ PRSU a společnost NUTREND je opět jedním z hlavních partnerů. Růžová trička obléknou ambasadorky boje proti zákeřné rakovině, mezi nimiž nechybí ani členka NUTREND Teamu Olga Šípková.

Pochodujte za zdravá prsa společně s limitovnou edicí NUTREND Aqua (0,5 l), kterou návštěvníci získají zdarma na startu. Chcete přispět na boj proti zhoubné nemoci? Kupte si v cíli pochodu, v prodejní síti či v některém z NUTREND Stores speciální edici NUTREND Aqua SPORT AVON POCHOD, jejíž výtěžek jde na projekty boje proti rakovině prsu.

Na tiskové konferenci, která se odehrála v pražském HARD ROCK CAFÉ, byl exkluzivně představen vizuál "pochodové" vody NUTREND Aqua a sklidil všeobecné nadšení - Gábina Partyšová, Olga Šípková, Tonya Graves i Iva Pazderková ji milují už teď a těší se, jak budou společně s NURTREND Aqua pochodovat za zdravá prsa. Přidáte se k nim? 6. června na Avon Pochodu v Praze na viděnou! Více informací na www.zdravaprsa.cz

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena