NUTREND AQUA partnerem AVON POCHODU PROTI RAKOVINĚ PRSU

NUTREND AQUA partnerem AVON POCHODU PROTI RAKOVINĚ PRSU

Prahou již po 14té prošel Pochod proti rakovině prsu. A společnost NUTREND byla u toho! NUTREND Aqua byla oficiálním nápojem této největší charitativní akce v České republice. Na boj proti zákeřné nemoci se vybralo 8 600 000 Kč. Děkujeme!

Druhou červnovou sobotu prošel ulicemi Pochod těch, kteří se neskrývají před hrozbou rakoviny prsu a hrdě proti ní vyráží do boje. AVON Pochod proti rakovině prsu zaplavil pražské ulice už počtrnácté a přinesl s sebou vlnu solidarity a naděje. Akce se zúčastnilo rekordních 19 980 pochodujících a Triček proti rakovině prsu, které slouží zároveň jako vstupenka, bylo prodáno 38 400.

„Velmi mě těší, že se nám každým rokem daří na AVON Pochod přilákat více účastníků. To znamená, že stále více lidí vnímá naši akci jako smysluplnou. Je mi ctí, že jsme mohli podpořit neziskové organizace šekem ve výši 8 600 000 Kč,“ prozradila generální ředitelka AVON Cosmetics ČR a SR Andreea Moldovan.
Letošní ročník, stejně jako ten loňský, byl opět zahájen AVON předBěhem, kde se na startovní čáru vedle propagátorky AVON Běhu Ivy Pazderkové postavil i pětibojař David Svoboda. Společně ze Žlutých lázní doběhli na Staroměstské náměstí, kde byl 14. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu zahájen. Odtud také v pravé poledne v čele s ambasadorkami akce, tvářemi FTV Prima a hereckou legendou Jiřinou Bohdalovou odstartoval. A letos byl Pochod nejen vidět, ale i slyšet. Po vypití pramenité vody Nutrend Aqua s logem Pochodu naplnily tisíce návštěvníků lahve kamínky či luštěninou a udělaly z nich originální rumbaláhve. Na Staroměstském náměstí jste rovněž mohli potkat tzv. Balónkové víly - pacientky s osobní zkušeností s rakovinou prsu, od kterých mohli návštěvníci za dobrovolný příspěvek získat růžové balónky, jejichž výtěžek poputuje na veřejnou sbírku Aliance žen s rakovinou prsu.
Letos poprvé mohli lidé své vlastní fotografie z AVON Pochodu sledovat v reálném čase přímo na obrazovce v cíli. Na sociálních sítích vznikla pod označením #avonpochod unikátní galerie fotografií a videí z akce.
Cílem Pochodu byly již tradičně Žluté lázně. „Počet lidí, kteří se zapojují do AVON Pochodu proti rakovině prsu, stále roste a to je příjemná zpráva. V sobotu byl areál Žlutých lázní celý růžový a tomu odpovídala i nálada všech návštěvníků. Tohle je i představa týmu zaměstnanců ve Žlutých lázních o výborné charitativní akci, a proto jsme rádi, že se opět všichni pochodující sešli právě u nás. Těšíme se na další ročník,“ říká Hana Tietze, manažerka Žlutých lázní.
Odpoledne patřilo ve Žlutých lázních zábavě a koncertům - velký ohlas sklidili Adam Mišík, Petr Bende & band a vystoupení nové ambasadorky AVON Pochodu proti rakovině prsu, Lenky Filipové. Růžový den svým vystoupením uzavřela kapela Support Lesbiens. Při nejemotivnějším okamžiku AVON Pochodu, symbolickému vypouštění balonků, se k nebi vznesly tisíce růžových vzkazů pro ty, kteří s námi již být nemohou, a zároveň pro dodání naděje těm, kteří s nemocí bojují.
Letošní motto AVON Pochodu znělo: Před rakovinou prsu se neschováš. „Jsem ráda, že tisíce lidí nezavírají oči před hrozbou rakoviny a přišly vyjádřit svou solidaritu. I díky nim jsme již na boj proti tomuto zákeřnému onemocnění věnovali přes 90 milionů korun," říká manažerka PR a reklamy pro ČR a SR Alena Pytlíčková.

Poděkování za historicky neúspěšnější AVON Pochod patří ambasadorkám akce, partnerům, ale především těm, kteří si zakoupili Trička a vydali se na trasu s myšlenkou, že zákeřné nemoci je třeba postavit se čelem.

Již nyní vás srdečně zveme na jubilejní 15. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu, který se uskuteční 6. 6. 2015.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena