NUTREND Fantastic aerobic show

NUTREND Fantastic aerobic show

I když sobotní počasí bylo sychravé a deštivé, v Podolí u Brna svítilo slunce. A to alespoň v hale, kde se konala poslední aerobicová akce roku 2014 - Nutrend fantastic aerobic show. Na 160 účastníků z České i Slovenské republiky to i tentokrát pořádně rozjelo!

Všichni si plnými doušky užívali profesionální a originální lekce, exkluzivní TOP lektory, přátelskou a pohodovou atmosféru, dokonalý servis i rozmanitou nabídku služeb a produktů.

Při zahájení věnoval Nutrend všem lektorům dárek v podobě balení ampulí SHLEHA a také všem účastnicím krásné šejkry NUTREND v růžové a zelené barvě - a aerobic show mohla začít.

Zahájila ji tradičně top lektorka Zuzana Švíková s dance aerobicem, exkluzivně byl poprvé na akci host z Itálie Alessandro Oliveri, který pokračoval lekcí Cardio Body a dal všem přítomným do těla! Lekcí dance step pokračoval opět exkluzivní host z Ruska Taras Klimov a byl velmi úspěšný svým projevem i samotnou lekcí na stepech. Dále byla na řadě Zuzana Švíková, tentokrát s Leou Grančič ze Slovenska, a jejich taneční show ve dvojicích, která sklidila obrovský aplaus.

Lea Grančič rovněž předvedla novinku Deep Work a na závěr Body art stretch. Alessandro Oliveri ještě zacvičil nádhernou lekci na stepech a Taras Klimov na závěr tančil s celou halou při dance aerobicu.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Získejte vitaminy ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena