NUTREND HYDRO WHEY

NUTREND HYDRO WHEY

Izolát nativní syrovátkové bílkoviny je považován za jeden z nejvýhodnějších zdrojů bílkoviny z hlediska vstřebatelnosti, ale také využitelnosti.

Pokud se taková bílkovina podrobí částečné enzymatické hydrolýze, vznikne mimořádně kvalitní produkt, pro obnovu svalových vláken po náročné fyzické aktivitě a hlavně potřebný svalový růst. Rychlost vstřebávání aminokyselin v trávicím traktu je dle klinických studií u běžných izolátů přibližně stejná, jako u hydrolyzovaných proteinů. Důležité je však srovnání inzulínové reakce v těchto studiích, kdy hydrolyzáty spustí výrazně vyšší produkci inzulínu v těle než běžné proteiny. Protože je inzulín považován za jeden z nejsilnějších anabolických hormonů, významně se tak podílí na syntéze svalstva. Právě na tuto reakci spojenou se svalovým růstem je produkt HYDRO WHEY od společnosti Nutrend zaměřený a díky unikátnímu složení prodlužuje dobu této reakce.

Hlavní surovinou unikátního produktu HYDRO WHEY představuje právě zmiňovaný hydrolyzovaný izolát nativní syrovátkové bílkoviny, kterým je značkový Hydrovon ™ od společnosti Glanbia. Ten díky šetrné hydrolýze neztrácí na své biologické hodnotě a vyniká skvělým aminokyselinovým spektrem. Ve srovnání s většinou ostatních syrovátkových proteinů na trhu má dle tabulek WHO vyšší aminokyselinové skóre. Vyššího skóre lze dosáhnout například proteinovou směsí, ale zde také dojde k prodloužení vstřebání a to není vždy úplně žádoucí jev.

Produkt HYDRO WHEY je také zaměřen na minimalizaci nepříznivých reakcí spojených s konzumací tohoto hydrolyzátu pro osoby citlivé na laktózu. Významnou pomoc představuje enzym kyselé laktázy na trhu uvedenou pod názvem Tolerase ™L. Ta pomáhá štěpit mléčný cukr (laktózu) i v prostředí trávicího traktu, které je pro běžný enzym laktázy nepříznivé. Zatím co běžný enzym laktáza potřebuje ideální prostředí okolo pH 6,4 (považováno za neutrální) a v žaludku dochází k její inaktivaci, Tolerase ™L pracuje i ve výrazně kyselejším prostředí, které odpovídá i těmto podmínkám.

HYDRO WHEY potěší i všechny sportovce, kteří právě řeší i období diety, protože obsahuje 80% nejlepší bílkoviny a nulové množství cukrů s výjimkou přirozeně se vyskytujících. K podpoře dietního režimu přispívá
i obsažený chrom, který pomáhá tělu lépe pracovat s glukózou a také přispívá k metabolismu všech makronutrientů. V receptuře produktu HYDRO WHEY jsou použita výhradně přírodní barviva a skvělou chuť tomuto produktu dodává oblíbená stévie a sukralóza.

Myslíš si, že už tě u Nutrendu nic nepřekvapí? Tak vyzkoušej nový HYDRO WHEY!

Mimořádná stravitelnost splňuje potřeby všech sportovců, jak na amatérské rovině, tak i nejnáročnějších profesionálů z kteréhokoliv sportovního odvětví. Kdokoliv bude potřebovat prvotřídní produkt s vysokým obsahem lehce stravitelné bílkoviny, má nyní k dispozici nový HYDRO WHEY! Lze velmi snadno rozmíchat v čisté vodě za použití šejkru Nutrend.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena