NUTREND o víkendu

NUTREND o víkendu

O nadcházejícím víkendu bude pořádně rušno. Společnost NUTREND bude v sobotu 20. 6. 2015 k vidění hned na 5 akcích.

½ MARATON OLOMOUC
()
Runczech je seriál běžeckých závodů pro nejširší veřejnost v nejkrásnějších městech České republiky. V sobotu 20. 6. 2015 je na řadě olomoucký půlmaraton, který patří mezi nejoblíbenější a druhý největší půlmaraton v České republice. Společnost NUTREND bude opět u toho. Běžce zásobujeme na občerstvovacích stanicích pitným režimem, proto se můžeme chlubit titulem Oficiální výživový partner.

KOLO PRO ŽIVOT
()
Již pošesté se letos vydáváme na další díl Kola pro život. Tradičně nás můžete vidět v Expu tohoto velkolepého seriálu horských kol. Tentokrát se celé dění přesune na Orlík. Jsme na vás připraveni se dvěma stánky, jak Endurodrive tak také Active lifestyle. Jako vždy budeme prodávat s 15% slevou a nově máte možnost se zapsat do naší databáze a získat vzorek zdarma. V prodeji jsou již naše novinky TURBOSNACK v sáčku a CARBOSNACK S KOFEINEM v sáčku. Kolem orlické přehrady je vyhlášená krásná trať s minimálním provozem. Máte se na co těšit!

AUTHOR CUP
()
Druhá lokalita, kde bude Nutrend se svým stánkem, je Jablonné v Podještědí. Zde se bude v sobotu konat pátý díl seriálu horských kol Author marathon tour. Tentokrát pod názvem Author Malevil cup. Organizátoři udělali kus práce a tento díl se jim podařil zařadit pod UCI MTB Marathon serii. Na závodníky čeká náročná, ale spravedlivá trasa, která vede i přes Německo. Společnost NUTREND zde bude opět se svým stánkem a s celým sortimentem řady Endurodrive, včetně novinek!

24 HODIN IN-LINE OLEŠNÁ
()
Další úžasnou akcí, které se zúčastníme, je 24hodin in-line kolem přehrady Olešná. Libor Uher pořádá za rok 3 akce, na kterých se podílíme, a tohle je jedna z nich. Hrozilo, že bude letos posunut termín kvůli počasí, ale nakonec se pořadatelé rozhodli, že ponechají původní termín a jdou do toho. Začátek je v sobotu 20.6.2015 v 11h a následujících 24h budou bruslaři kroužit a bojovat o co nejlepší výsledky. V noci budou nízké teploty a hrozí dešťové přeháňky. Vypadá to na extrémní závod Společnost NUTREND dodává ceny pro vítěze, ale potřebnou energii si můžete také zakoupit u nás na stánku. Budeme pro Vás k dispozici celou sobotu.

RAMPUŠÁK 2015 – Vládce Orlických hor
()
19. ročník Rampušák 2015 již tuto sobotu. Seriálů horských kol je plno, ale silničních je pomálu. Rampušák 2015 nabízí okruh pro horská kola, ale také krásný cyklistický závod na silnici. Kopcovitý terén kolem Štítů prověří nejen zkušené cyklisty, ale je připraven program i pro ty nejmenší. Na této akci nebudeme osobně se svým stánkem, ale naše výrobky jsou pro vás připraveny na občerstvovacích stanicích, v tombole a v rámci hlavních cen.

Těšíme se na vás, ať už si vyberete jakoukoli akci. Buďte u toho! S NUTRENDEM:)

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena