NUTREND podpořil festival Sporťáček

NUTREND podpořil festival Sporťáček

Sporťáček, největší náborový Festival sportu pro děti a mládež od 4 do 18 let, vstoupil do svého 4. ročníku. A to za podpory společnosti NUTREND. Ve sportovním areálu Hamr – Braník se sešli elitní čeští sportovci a lidé, kteří podporují český sport.

Svou účastí tuto akci poctili Eva Samková, člen NUTREND Teamu Lukáš Bauer, Andrej Babiš, Jakub Kohák, Tomáš Kraus, Petr Pilát, Ondřej Rybář, Miroslav Jansta, Petr Bříza, Tomáš Perič, Miroslav Petr, Kristýna Kolocová, Markéta Sluková, Josef Dostál, Aleš Valenta, Lukáš Manhart a řada dalších.

Nádherné slunečné počasí přálo již čtvrtým rokem v řadě. Akce si klade za cíl poskytnout seriózní přehled nejrůznějších sportů a usnadnit tak rodinám důležitou volbu sportovního odvětví. Nabídky klubů a svazů doplňují odborníci nezávislými radami. „Výběr sportu není dobré podcenit, každé dítě je jedinečné a má určité předpoklady, které je důležité brát při výběru v úvahu. Sporťáček se snaží podat pomocnou ruku při rozhodnutí, které může být životně důležitou volbou. Stejně tak umožňuje již sportující mládeži získat širší rozhled, poskytnout vazby a kontakty pro potenciální změnu jejich stávajícího sportovního odvětví v momentu, kdy zvažují, že by jim mohl jiný sport vyhovovat lépe," tvrdí zakladatel a organizátor Sporťáčka Jakub Makalouš. Již brzy navštíví Sporťáček i Plzeň a Ostravu, těšte se!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena