NUTREND podpořil Pražské schody

NUTREND podpořil Pražské schody

Už 21. ročník prestižní cyklistické soutěže Pražské schody je za námi. Známe tedy odpověď na otázku, kterou si v předvečer závodu kladli všichni zúčastnění. "Kdo se stane letošním vítězem?" Tím je Švýcar Fabian Giger, hájící barvy týmu Giant Pro XC. Sedmadvacetiletý sympaťák při svém druhém startu v Praze ukázal, že zkrátka umí.

Loňskou premiéru zakončil jako pátý, letos už na tradiční malostranské trati bezkonkurenčně převýšil své soupeře. Zprvu s ním ještě dokázala držet krok trojice Matouš Ulman (Česká Spořitelna – Specialized), Kristián Hynek (Topeak Ergon) a stájový kolega Nizozemec Michiel Van Der Heijden. Po projetí 8. z celkových 20 kol už ale Giger na špici nikoho nepustil. Krátce po 19. hodině, kdy měl v nohách více jak hodinu dřiny, si mohl s rukama nad hlavou slastně vychutnat vítězství v elektrizující atmosféře cílového prostoru pod Hradčanským náměstím. Druhý se ztrátou lehce převyšující jednu minutu projel cílem Kristián Hynek, který byl Gigerovi asi nejvážnějším soupeřem. Bronz putuje do Nizozemí zásluhou Michiela Van Der Heijdena. Nepopulární čtvrté místo zbylo na Matouše Ulmana, který jinak zajel výborný závod. Na pátém místě dojel Pavel Boudný (Česká spořitelna – Specialized), který společně s Matoušem Ulmanem patří do týmu Radima Kořínka sponzorovaného společností NUTREND. Na startu se objevil i další člen NUTREND Teamu Jaroslav Kulhavý.

Vítězem doplňkového V.I.P. závodu Pražských schodů se mezi muži stal Václav Šustr (Česká spořitelna) a nejlepší ženou Šárka Černá (Automotive Consulting).

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena