NUTREND Racing na Slovakiaring

NUTREND Racing na Slovakiaring

V pořadí druhý vytrvalostní podnik absolvoval ve dnech 25.-25. června NUTREND Racing Tým. Tentokrát se místem akce stalo Slovensko, kde na okruhu Slovakiaring startoval závod 12 hod Le Slovakiaring, do kterého tým nasadil hned dva závodní vozy.

Již sehraná posádka „matadorů“ ve složení Pavel Janeček, David Janeček, Martin Kalvas, Peter Rusin a Dominik Tománek se na start vytrvalostní série Le na slovenském okruhu postavila s vozem BMW M3 GTR.

Tým zvládnul v průběhu dvanáctihodinového závodu absolvovat 247 kol, což v celkovém úhrnu znamená úctyhodných 1.463 závodních kilometrů. V absolutní klasifikaci si tímto vynikajícím výsledkem zajistili druhé místo, kdy jim na vedoucí tým PJF Racing scházelo pouze půl kola. V DIVIZI 6 si pak vyjeli s dostatečným náskokem místo první.

Druhá posádka závodního týmu Nutrend racing ve složení Peter Rusin, Roman Tax, Radoslav Rusin a Aleš Rataj absolvovala s vozem VW Lupo GTi vložený šestihodinový závod.

Tito jezdci zvládli potrápit posádky s podstatně silnějšími vozy a během 6 hodin obkroužili celkem 109 kol, v přepočtu 646 kilometrů, což jim zajistilo vynikající první místo v DIVIZI 1+2.

Seriál LE, jehož pořadatelem je brněnská společnost Auto Rallye Cross, bude pokračovat začátkem srpna v Mostě, kam je na termín 09.-10.8. naplánován 6-hodinový závod.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena