NUTREND team v Santa Susanně

NUTREND team v Santa Susanně

Ve španělské Santa Susanně ve dnech 13. až 18. května probíhalo letošní supermistrovství Evropy, které zahrnovalo hned tři šampionáty - Mistrovství Evropy v kulturistice, Mistrovství Evropy ve fitness a Mistrovství Evropy juniorů. Mezi závodníky byli také tři členové NUTREND teamu: Maria Pomerantseva, Michelle Heuts a nováček Jakub Prchal.

Z celkového počtu 17 závodnic v kategorii Junior Women's Bikini Fitness do 166 cm se Maria Pomerantseva dostala do finále a skončila na krásném 5. místě.

Ke svému úspěchu dodala:Chtěla bych moc poděkovat mému sponzorovi - firmě Nutrend - za jejich podporu a vstřícnost, jsou pro mě jako druhá rodina. Tohle není jen skvělý podnik ale i skvělý tým! Děkuji a jsem moc vděčná za to, že Vás mám!”

V kategorii Women's Bodyfitness do 168 cm startovala další členka NUTREND temu Michelle Heuts, která z 25 závodnic skončila na 13. místě. S výsledkem byla velmi spokojena, jelikož to byly její první mezinárodní závody v bodyfitness.

Nováčkem NUTREND teamu se stal juniorský závodník Jakub Prchal, který závodí v kategorii Junior Men's Classic Bodybuilding Open. Na závodech v Santa Susanně získal krásné 6. místo.

Všem členům NUTREND teamu gratulujeme!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena