Ohlédnutí za soustředěním talentované mládeže SKFČR 2015

Ohlédnutí za soustředěním talentované mládeže SKFČR 2015

Poslední prodloužený víkend letních prázdnin, 27. - 30. srpna, se uskutečnilo již pošesté v řadě soustředění talentované mládeže Svazu kulturistiky a fitness České republiky.

Celá tato tradiční sportovně-vzdělávací akce se odehrávala v Rumburku v luxusních prostorách Wellness hotelu Lužan v podobném rozsahu jako v předcházejících letech 2010, 2011, 2012, 2013 a 2014, a to zejména díky podpoře talentované mládeže SKFČR společností NUTREND. V letošním roce byl o účast na soustředění talentované mládeže, které je určené pro talentované a perspektivní závodníky a závodnice SKFČR, kteří se chtějí dále rozvíjet a v budoucnu mířit na ty nejvyšší příčky na národních i mezinárodních kulturistických soutěžích, enormní zájem. Výběr talentované mládeže byl pečlivě proveden na Mistrovství ČR dorostu a juniorů v Rokycanech Komisí mládeže a soustředění bylo po odeslání první vlny pozvánek okamžitě obsazené s dalšími 10 závodníky na listě náhradníků. Soustředění se tak následně zúčastnilo 16 závodníků a závodnic ve věku 15 - 22 let z kategorií sportovní i klasické kulturistiky, bodyfitness a bikiny fitness.

Hlavním cílem celého soustředění talentované mládeže je každým rokem předat účastníkům co nejvíce teoretických i praktických znalostí o tréninkové metodice a technice, o základech biochemie výživy, účelné suplementaci, pózingu i všech aspektech celoroční kulturistické přípravy. A to prostřednictvím přednášek, seminářů, vedených tréninků a pečlivého nácviku pózingu. Jak ukazují účastníci z předešlých let, jakými byli např. Milan Obořil, René Gorol, Tomáš Horák, David Příkop, Matěj Ryšavý, Jakub Prchal a další, tyto vzdělávací akce mají velký význam pro další dlouhodobé zlepšování nadějných mladých závodníků SKFČR a bude jistě radostí sledovat výkonnost účastníků letošního ročníku, jejichž úroveň je do budoucna velmi slibná. Mladé závodníky i v letošním roce soustředěním provázel zkušený tým Komise mládeže SKFČR ve složení předsedy Ing. Lukáše Roubíka, vicemistra Evropy Vítka Sahuly, trenéra fitness reprezentace a mezinárodního rozhodčího Luboše Koumala, mistra světa v klasické kulturistice Milana Obořila a konečně i IFBB profesionála Bc. Milana Šádka. Podívejte se nyní prostřednictvím fotografií na průběh celého soustředění talentované mládeže SKFČR 2015.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena