Ostrov sportu a zdraví rozhýbal Olomouc

Ostrov sportu a zdraví rozhýbal Olomouc

Olomoucká Šantovka patřila v posledních dnech pouze a jedině sportu. Akce Ostrov sportu a zdraví, která představila největší hvězdy sportovního nebe, se uskutečnila za vydatné podpory společnosti NUTREND.

V pátek zavítala do hanácké metropole dvojnásobná mistryně Evropy a mistryně světa ve sportovním aerobicu Olga Šípková. V obležení fanoušků se podělila o své zkušenosti, zážitky a rady, nechyběla ani autogramiáda a Olga samozřejmě nezapomněla navštívit NUTREND Store, který v olomoucké Šantovce patří k nejnavštěvovanějším obchodům vůbec.

Návštěvníci byli svědky i 3hodinového spinning maratonu, jehož tvářemi byli členové NUTREND Teamu Jiří Ježek a Jaroslav Kulhavý. Maratonu se zúčastnilo na 40 jezdců. Všichni závodníci dostali od NUTRENDU sportovní láhev, Endurosnack, Profigur musli, Voltage energy cake a Magneslife.

Fanoušci závodního týmu Buggyra, spozorovaného společností NUTREND, měli v kalendáři zaškrtnutou sobotu. Kromě setkání se členem NUTREND Teamu Davidem Vršeckým a jeho kolegy z Buggyry totiž měli návštěvníci možnost prohlédnout si závodní tahače a dokonce si do něj i sednout. Pro všechny to byl nezapomenutelný zážitek!

Neděle patřila dalšímu členovi NUTREND Teamu Petrovi Vabrouškovi, který měl na programu rozhovor, autogramiádu a besedu o svém fenomenálním závodu na Antarktidě.

Ostrov sportu a zdraví přiblížil návštěvníkům Šantovky sportovní disciplíny i jejich představitele mnohem blíž, než je lidé znají z novinových článků či televizních obrazovek. Děkujeme všem za účast a těšíme se na viděnou v NUTREND Store v olomoucké Šantovce.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena