Páté místo pro Lukáše Bauera, osmé pro běžeckou štafetu mužů

Páté místo pro Lukáše Bauera, osmé pro běžeckou štafetu mužů

Člen NUTREND Teamu a běžec na lyžích Lukáš Bauer má důvod k radosti. V závodu na 15 km volným způsobem zajel skvělé páté místo s časem 39:28,6.

Pro Lukáše se jedná o třetí nejlepší výkon na Olympijských hrách v jeho kariéře. "Super, velká spokojenost. Umístění je hodně blízko k medaili. Už před odjezdem na Olympiádu jsem připomínal, že jednoznačně nepatřím ke kandidátům na medaili a že by to byl velký zázrak," svěřil se Lukáš serveru sport.cz bezprostředně po překonání cílové rovinky.

Běžecká štafeta mužů 4 x 10 km ve složení Aleš Razým, Lukáš Bauer, Martin Jakš a Dušan Kožíšek si na své konto může připsat skvělé 8. místo. Před čtyřmi lety ve Vancouveru získala štafeta českých běžců na lyžích překvapivý bronz a po senzaci sahalo kvarteto liberecké Dukly i tentokrát. Martin Jakš vyrážel na třetí úsek na medailové pozici a netušil, jaké ho v cíli čeká překvapení. Během souboje s vražedným tempem přišla na svět jeho druhá dcera.

„Určitě se narodila během mého úseku, měl jsem cestou porodní bolesti,“ vtipkoval po fantastickém výkonu Lukáš Bauer, který si na druhé klasické části připsal vůbec nejrychlejší čas ze všech. Osmé místo je velkým úspěchem a společnost NUTREND všem sportovcům gratuluje!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena